AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Online Uzay Savaş Oyunu Darkorbit
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 24/01/2008 :  22:29:16  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Darkorbit adında bir oyun var harika bir oyun bence savaş yapmadan önce gemi seçiyorsunuz mermi alıyorsunuz ve savaşa başlıyorsunuz savaşa başlamadan önce birde gezegeninizi seçiyorsunuz...İndirmek yok...Premium yok...Bence harika bir oyun...

http://www.darkorbit.com/

YARDIMA İHTİYACI OLANLARI VE YORUMLARI BEKLİYORUM...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/01/2008 :  22:42:03  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.warpfire.net/ bunun özentisi ama darkobit çok daha güzele benziyor.Müzik falan gaza geldim bea;D
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 24/01/2008 :  22:51:36  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet müzik harika gerçekten de insanı oyuna bağlayan etmenlerden birisi...Hangi klandasın sen batuhanus???

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 26/01/2008 :  06:29:25  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkese selamlar.Ben Venusdayım.Henüz bir klana giremedim.Siz nerdesiniz?

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

hacker.co
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 26/01/2008 :  13:59:56  Bilgileri Göster  hacker.co için bir AOL İletisi Gönder  hacker.co için bir ICQ İletisi Gönder  hacker.co'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hacker.co için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende venüsteyim klanada girmedim klanınızı yazarsanız memnun olurum

BY T.u.R.k.İ.s H.a.C.k.E.r
Sayfanın En Üstüne Git

hacker.co
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 26/01/2008 :  15:40:11  Bilgileri Göster  hacker.co için bir AOL İletisi Gönder  hacker.co için bir ICQ İletisi Gönder  hacker.co'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hacker.co için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşalar artık bi süreden sonra oyun heycanlanıyı görevleri felan çok güzel herkese tavsiye ediyorum

BY T.u.R.k.İ.s H.a.C.k.E.r
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000