Şu meşakkat de dilimize dolandı gidiyor :) Ne güzel. Telaffuzunu sevdiğim, tınısından hoşlandığım bir kelimedir.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Ben pek kullanmam. Ivan'la sen ard arda kullanınca takılayım biraz dedim. 'Kallavi' 'meşakkat'e oranla daha meşakkatli bir kelime, arada kullanılmasını öneririm. :)
Aslında kabil haklı. Böyle bir sözlük olayı gerçekleşirse, sadece seçkin üyeler yazabilsin. Ayrıca atıyorum 6 ayda bir de seçkin üye'ye terfi edecek üyeleri seçelim(süreyi kafamdan attım). Ona göre de zaten zamanla sözlüğe girilen entry sayısı artar. Bu arada her önüne geleni seçkin üye seçimine sokmayacaksınız tabi ki. Performansa dayalı bir seçim yapılsa seçkin üyeler arasında. Bu da olabilir mesela ancak yine forum içi rekabeti gündeme getirebilir. Sadece kabil'in söylediklerinden çıkarak yaptığım bir öneriydi bu. =)
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."