|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 08/02/2008 : 19:28:42
|
Arkadaşlar vazgeçin bu sözlük vedasından bir zahmet :)
Uruk! Senle özelde konuşacağız... :P |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 08/02/2008 : 22:38:48
|
Çok sözlük sevdalısı olan arkadaşlar var ise de kendilerini biraz zorlayıp sözlük standartlarında 10 enrty'lerini bir güzel girip, Ekşi Sözlük'te yazar olmayı denesinler. Ehee, yalnız artık onay süresi hafif uzun. 10 enrty'i girip bekliyosunuz 2-3 ay galiba. Benim dolmak üzere ilk bir ay.. :) Yazar olduktan sonra da gidip "oyunsitesi" başlığının altına "Hayatımın anlamı.", "Forumdaki Dodo'yu çok seviyorum. Şahane bir site." filan yazın. OyunSitesi'ne iyi içerikli mesaj gönderen herkesi "Şukela"ya boğun. Rakip oyun sitelerinin başlığı altındaki tüm iyi niyetli entry'lere basın "kötü"yü. Arkanızdayız, kolay gelsin. :D |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 11/02/2008 : 11:52:08
|
bi öneri dah ayapaıyom yaw hazır açılmışken :D serbest bölüme siteye yeni üye olan üyeler için bi konu açılsa orda kendilerini tanıtsalar. böylece yeni gelen üyeleri daha rahat tanırız. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 16/02/2008 : 13:06:37
|
bence komik şeyler için bir yer yaparım fıkra komik resim gibi... |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 16/02/2008 : 13:15:36
|
Mümkün ama fazlalık olur, kaç tane ayrı konu açılabilir ki içine. Onun yerine fıkra ve komik resimler gibi iki başlık açıp Serbest Bölüm'de sabitlemek daha uygun olur. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|