Counter bölümündeki tüm serverler adlı konuyu sabit yaparmısınız?fazla konu açılmasın konuların yöneticisi kim olcak yani eskiden Uruk-Hai knight online bölümün yöneticisiydi onlar tekrar olucakmı?
Şimdi geriye, Kültür Sanat ve yeni açılacak oyun konuları kaldı. Kültür Sanat akşama kadar bir konuşulsun bakalım onay alalım, oyunları ise Dodo'nun taslaktan yapacağız, bir de bu GTA çok dallanıp budaklanıyor onu ayırmak iyi midir? Abes midir?
Sinema Müzik Kitap-roman Teknolojik ürünler Diziler(Avrupa Yakası-Kurtlar Vadisi gibi hit diziler) Filmler(Vizyondaki-Son çıkan-Pek yakında olan Sinema Oyuncuları(Brad Pitt-Keanu Reeves-Robert De Niro gibi)vb Milli Kültür
Ve daha değişik şeyler açılabilir forum gelişir.Ayrıca Tekrar hatırlartıyım Bu Korkunç&İlginç öykü bölümlerini de bir zahmet yaparsak artık Çok güldüm gibi sabit konu olarak mı yaparsınız Ayrı bölüm mü açarsınız orası yöneticilere kalmış.Bence bunlar yapılırsa forum alexada tavan yapar
These are the films that user OnurDemirci has seen.
KÜLTÜR SANAT BİLİM =>Sinema & Dizi & Tiyatro =>Müzik =>Kitap & Dergi =>Fotoğraf & Resim =>Bilim & Teknoloji =>Mustafa Kemal ATATÜRK (?) (Tarihimiz, Türkiye Cumhuriyeti gibi bir konsepte de çekmek istiyorum ama tam formül bulamadım.) =>Diğer Tartışmalar