Kültür&Sanat bölümünün alt forumları olabilir. Sinema Müzik Kitap-roman Teknolojik ürünler Diziler(Avrupa Yakası-Kurtlar Vadisi gibi hit diziler) Filmler(Vizyondaki-Son çıkan-Pek yakında olan Sinema Oyuncuları(Cem Yılmaz-Mehmetali Erbil-Robert De Niro gibi)vb Milli Kültür
Katılıyorum ''Teknolojik Ürünler''kafamı karıştırdı anlamadığım birşeymi var?Burda Teknolojik Ürünleri çıkarsak
alıntı:CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
KÜLTÜR SANAT BİLİM =>Sinema & Dizi & Tiyatro =>Müzik =>Kitap & Dergi =>Fotoğraf & Resim =>Bilim & Teknoloji =>Mustafa Kemal ATATÜRK
Teknolojik Ürünlerden kastım şu: -En son çıkan bilgisayarları falan resimlerle göstersek -Özelliklerini falan yazsak -Markaları tartışsak -Cep Telefonu&Mp3 Çalar en son çıkan teknolojik ürünleri yazsak bilgilendirsek...
These are the films that user OnurDemirci has seen.
Şimdi geriye, Kültür Sanat ve yeni açılacak oyun konuları kaldı. Kültür Sanat akşama kadar bir konuşulsun bakalım onay alalım, oyunları ise Dodo'nun taslaktan yapacağız, bir de bu GTA çok dallanıp budaklanıyor onu ayırmak iyi midir? Abes midir?
Abestir. :)
alıntı:Katılıyorum ''Teknolojik Ürünler''kafamı karıştırdı anlamadığım birşeymi var?Burda Teknolojik Ürünleri çıkarsak
Olmaz. Kafanın karışmaması için adını "Teknoloji" koyarız yalnızca, biter.
Teknolojik Ürünlerden kastım şu: -En son çıkan bilgisayarları falan resimlerle göstersek -Özelliklerini falan yazsak -Markaları tartışsak -Cep Telefonu&Mp3 Çalar en son çıkan teknolojik ürünleri yazsak bilgilendirsek...