|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 07/02/2008 : 01:46:46
|
Bu arada Kültür Ve Sanat bölümünü ayırma işi ne oldu? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 07/02/2008 : 03:43:38
|
Bu forumda neden resimleri direk değil de linkle görebiliyoruz?Böyle olması çok canlılık kaybettiriyor siteye bence. |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 07/02/2008 : 03:46:01
|
alıntı: Bu forumda neden resimleri direk değil de linkle görebiliyoruz?Böyle olması çok canlılık kaybettiriyor siteye bence.
Yine geçmişte yaşayan uygunsuz içerik, yanlış kullanımlar.. sebebiyle bu uygulamadan da vazgeçilmiş.
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Sözlük derken?
Ben de tam anlamadım ama üyeler üstüne düzenlenmiş bir sözlük hiç fena olmaz. :P
Ay krateri: Forum kabusu. Bkkazaz: Web master. Site kurucusu. CrAzY IVAN: Otorite, hakimiyet, yardım ve düzenin forum dilindeki adı. :P Dodo: Forumun en yardım sever, sevecen, iyi kalpli, deli dolu, coşkun bir ırmak gibi çağlayan, engin bilgi sahibi şahane üyesi. (Gerisi lazım değil. :P).. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 07/02/2008 : 04:24:50
|
Forumun site adresi aynı kalıp,sadece sitenin temasını ayarlarını falan değiştirsek hiç fena olmazdı. |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 07/02/2008 : 11:30:34
|
alıntı: NİCKYOK tarafından yazılan:
Forumun site adresi aynı kalıp,sadece sitenin temasını ayarlarını falan değiştirsek hiç fena olmazdı.
Bunu da anlamadım? :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|