|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 07/02/2008 : 11:41:12
|
Bu da "sevmedim yeni dizaynı" demenin öz Türkçe'si olsa gerek. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 07/02/2008 : 14:49:01
|
Anket özelliği falan eklense anketler diye bir başlık altında toplarız konuları.
NOT:Yani sadece www.oyunsitesi.gen.tr olarak site adı değişmese,Dizayn renk tema güncelleşsin diorum.Benimde sitem var bende admin panelinden ayarları değiştiriyorum.Ama phpbb formatında forum var.Bu forumda kullanılan motoru bilmiyorum.O yüzden siz bildiğiniz için güncelleyebilirsiniz. okEY? |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 07/02/2008 : 16:10:59
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Sözlük derken?
Altug abi kast ettigim su nasil eksi sözlük ya da itü sözlük bir format , biz de sadece oyunlar ile alakali sözlük yapalim , örnegin Hitman : Kod 47 lakapli bir ajanin hayatini anlatan oyun serisi , ayni zamanda filmi de cikmistir . Ya da Joystick : PES severlerin kendini kaptirmasina neden olan kumanda , ayak üstü uydurdum bunlari bence fena olmazdi :) . Format yine diger sözlükler formati ama orjinalligimiz oyun konusunda olacak bu sayede internette en büyük oyun sözlügü yaratabiliriz . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 07/02/2008 : 17:12:54
|
O iş çok yaş. Benim Ekşi'deki yazarlığım uçurulmadan önce günde 3 saat ilgileniyorsam bilgisayarla 2,5 saati Sözlük'te geçiyordu. Hem forumla hem sözlükle ilgilenmek hem bizim hem de yöneticiler için bir kat daha fazla yük demektir. Hem her üyelik açana direk entry girebilme hakkı verirsek sözlük formatından çok sapmış oluruz, o da forumdan farklı bir şey olmaz. Bunun denetimi vs. de yöneticiler adına çok ekstra süreler gerektirir. Foruma gelen adama buyrun bir de sözlüğümüze bakın demek de yanlış olur. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 07/02/2008 : 17:31:52
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
O iş çok yaş. Benim Ekşi'deki yazarlığım uçurulmadan önce günde 3 saat ilgileniyorsam bilgisayarla 2,5 saati Sözlük'te geçiyordu. Hem forumla hem sözlükle ilgilenmek hem bizim hem de yöneticiler için bir kat daha fazla yük demektir. Hem her üyelik açana direk entry girebilme hakkı verirsek sözlük formatından çok sapmış oluruz, o da forumdan farklı bir şey olmaz. Bunun denetimi vs. de yöneticiler adına çok ekstra süreler gerektirir. Foruma gelen adama buyrun bir de sözlüğümüze bakın demek de yanlış olur.
Zaten her önüne gelene yazdirirsak bir iki güne kalmaz sacmalik dolar entryler , öncelikle tabi yazar olacak kisileri secmemiz lazim ve bu kisiler vakitlerini ayirmalari gerekecek foruma ve bunun icin gönüllü insanlar cikarsa neden olmasin. Ayrica foruma girecek kisilere buyrun bir de sözlügümüze bak olayi nereden cikti , neden öyle diyecekmisiz , zaten foruma giren bir üye bu konuyu görecek ve dikkatini cekerse bakacaktir bu kadar basit . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|