|
| Yazar |
Konu  |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 04/02/2008 : 12:31:23
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Tamam, benim de size lafım yok zaten. Belirttim önceki mesajda kime kızdığımı açık olarak. (Edit: Örneği alttaki mesajda.)
Alttaki mesaj ben mi oluyorum? |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 04/02/2008 : 12:56:34
|
| Evet. Galatasaray'ın tamamen Türk futbolculardan oluşan kadroyla çıkması (Tam kadro olsa da istisnalar dışında takıma çok etkili yabancılar yok bence. Lincoln daimi sakat. Nonda bu maç için sakattı. Linderoth da sezonu kapattı. Song zaten istikrarlı bir savunmacı lafım yok.) artı mıdır eksi midir ben de bunu tartışırım. Fenerbahçe hile mi yaparak 6+2 yabancıyla oynuyor? Hayır, bu federasyonun kararı. İstese ve mali durumu el verse Galatasaray da 6+2 adet Fransız'ı, İngiliz'i, İspanyol'uyla sahaya çıkamaz mı? Çıkar. Tüm yabancıların Brazilyalı oluşu takımda bir gruplaşmaya değil aksine takımın yararınaysa kim ne diyebilir? |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 05/02/2008 : 00:14:39
|
benim çevremde bir çok gs'li 0-0 sonuca seviniyor, bunu da gizlemiyorlar. bir takım bu duruma düşmüş, bu gs tarafı, biz ise hem kadro olarak hem de moral motivasyon olarak çok iyi durumda olmamıza rağmen ortaya birşey koyamadık, maçın hakkını veremedik, semih'in yerine birini koyamadık, taktik olarak da zayıf kaldık. bir mazeret; 3-4 maçtır oyuncular çok yüklendiler kondisyonu düşen oyuncuları sahada tek tek seçebiliyorduk, yine de kadromuzun genişliğinden faydalanabilirdik. rıdvan hoca'nın da dediği gibi kezman'ı kazanma maçı da olabilirdi bu maç(eğer ilk 11'de çıksaydı)kazanamadık hatta kaybettik diyor rıdvan hoca, bu durumda forvette çok sıkıntı çekeceğiz. |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 05/02/2008 : 19:17:54
|
0-0 skoruna sevinen Galatasaraylılar gerçekten galatasaraylı değildir. Tamam Fenerbahçe'nin Galatasaray'a ezici bir üstünlüğü var, ama Galatasaray'da Türkiye'nin en büyük takımlarından biri.
Fenerbahçenin o kadar kıt bir oyun tarzı var ki... Alex tutulunca neler olduğunu gördünüz. Semih bir sakatlandı, yerine adam bulamadı. Böyle Avrupa da başarılı oluruz diyorlar, umarım olurlar, Türk olarak temmenimiz bu. Ama o takımlar ne Alex dinler ne Semih.
Bugün beğenilmeyen Mehmet Topal, Alex'i yerinden oynatmadı bile. "Yüzünde tüy bitmemiş şuna bak" dediğiniz, Serkan; Roberto Carlos'un olduğu kanadı su yoluna çevirdi. Arda Gökhan Gönül ve Deived'in olduğu kanadı tek başına zorladı...
Hasılı Galatasaray Pazar günü Fenerbahçeyi elinden kaçırdı.... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 05/02/2008 : 19:52:15
|
İki takım da ahım şahım bir futbol oynamadı. Eşleşmelerde de aa bu şunu sağdan sildi, o bunun suyunu çıkardı tarzı bir üstünlük de oluşmadı. Ha farklı olan ne vardı, senelerdir Kadıköy'de mutlu olamayan Galatasaray bu maç Fener'den biraz daha üstün oynadı. Fener 10 üstünden 6'lıktıysa Galatasaray 7'likti diyelim bitsin. Hiç anlamıyorum, neden Alex gününde olmadığı zaman karşı savunma iyi, olduğu zaman ona hiç savunma yapılmadı oluyor. Mehmet Topal da şimdi iyi tuttu şimdi, ona lafım yok. Tek maç için gereğinden fazla yorum yaptık ve ön yargılarımızı belirttik. Bana bu kadar yeter. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|