AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe-Galatasaray
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 07/02/2008 :  13:25:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En büyük dünya derbisi denilince aklıma sadeece River Plate-Boca Juniors geliyor. O kadar köklü ve ateşli bir çekişme ki... Ki bir tanesi reklam amaçlı şehirdeki tüm taksicilere üniforma olarak kendi formasını taktırmayı düşünen; öteki arka sokaklardaki varoşlardan gençlerin umutlarını ateşleyen sokakların kulübü.

Ki geçmişlerinde bile iki kulübün binası birbirine çok yakın olduğu ve 2 kulübün o mahalleye fazla gelmesinden dolayı bir maç yapmışlar ve kaybedenin şehrin dışına taşınmasını kararlaştırmışlardır. River Plate maçı kaybedince şansına küsüp taşınmıştır. Bundan daha büyük çekişme mi olur???

2.si Roma-Lazio'dur. Sol ve sağ görüşlü taraftarlarıyla iki takım yer birbirini.

3. Glasgow Rangers-Celtics şüphesiz. Kulübün biri Ortodoks öteki Katolikmiş. Bilmiyordum.

Ve açıkçası Boca-River maçını izlemek için gecenin bi yarısında kalkarım ama FB-GS maçı için izleyebileceğim bi yere gidip 1 YTL vermem, huyum değildir.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 08/02/2008 :  19:06:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kişisel görüştür. Demek ki yeni araştırmalara göre derbi gerilemiş. Dünya'da bakınız "Dünya" en çok izlenen derbi maçlarından birisiydi. İlk üç içindeydi. ..

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 08/02/2008 :  22:57:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
umutcanuğuz tarafından yazılan:

En büyük dünya derbisi denilince aklıma sadeece River Plate-Boca Juniors geliyor. O kadar köklü ve ateşli bir çekişme ki... Ki bir tanesi reklam amaçlı şehirdeki tüm taksicilere üniforma olarak kendi formasını taktırmayı düşünen; öteki arka sokaklardaki varoşlardan gençlerin umutlarını ateşleyen sokakların kulübü.

Ki geçmişlerinde bile iki kulübün binası birbirine çok yakın olduğu ve 2 kulübün o mahalleye fazla gelmesinden dolayı bir maç yapmışlar ve kaybedenin şehrin dışına taşınmasını kararlaştırmışlardır. River Plate maçı kaybedince şansına küsüp taşınmıştır. Bundan daha büyük çekişme mi olur???

2.si Roma-Lazio'dur. Sol ve sağ görüşlü taraftarlarıyla iki takım yer birbirini.

3. Glasgow Rangers-Celtics şüphesiz. Kulübün biri Ortodoks öteki Katolikmiş. Bilmiyordum.

Ve açıkçası Boca-River maçını izlemek için gecenin bi yarısında kalkarım ama FB-GS maçı için izleyebileceğim bi yere gidip 1 YTL vermem, huyum değildir.

Roma-Lazio = Lazio sağcı oluyor değilmi ?

Gereksiz bir mesaj oldu kusura bakmayın ama merak işte (:
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 09/02/2008 :  13:57:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Di Canio'nun derbide gol atınca çaktığı faşist selamı, Romalı taraftarların sol yumruklarını sıkarak Di Canio'yu kışkırtması vs vs

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Gökküsagıbilimci
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 12/02/2008 :  13:34:45  Bilgileri Göster  Gökküsagıbilimci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence fener maçı 4 0 alır

KORKU OYUNLARI BÖLÜMÜ AÇILSIN!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000