|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 11/02/2008 : 14:07:53
|
bence gayet güzel olmuş attığın başlık.bide müzikle ilgili bir başlık açılırsa güzel olur :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/02/2008 : 16:07:47
|
Ya bu müzik ve sinemayla ilgili sabitleme işini konuyla yapmasak da ayrı ayrı bölüm açsak o bölümler içinde konular açılsa böyle daha iyi olur sanırım.Çünkü konu olarak açtığımızda Kültür ve Sanat bölümünde Müzik,Kitap,Resim,Sinema olacak sadece onun dışında açılan konular zaten bunlardan birine girer. Bunları Kültür ve Sanat'ın bir bölümü yapıp ta oraya atsak onlar kendi içinde konulara ayrılsa böyle daha iyi olur sanırım. Bu arada faress'in dedigi GTA bölümüyle ilgili öneriye pek katılmıyorum böyle gayet iyi bence bir karışıklık olmuyor en azından. Kültür ve Sanat'ta bölümlere ayırmak mümkün olmazsa Vizyona girecek Filmler ve fragmanlarıyla ilgili bir konu vardı o konu sabitlenebilir eğer mümkünse. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 11/02/2008 : 16:49:30
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Bu arada faress'in dedigi GTA bölümüyle ilgili öneriye pek katılmıyorum böyle gayet iyi bence bir karışıklık olmuyor en azından.
O zaman Need for Speed bölümü olurmu , sürüylen nfs oyunu çıktı saten.
Sabit konu biraz bana ters geldi , Birisi yanıt attığında direk karşında ilk satırda konusu gösterirya sabit konuyu yaptınızda , insanın kafası karışıyor gibi gözüküyor. Siz bilirsiniz , ama genede güzel
|
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/02/2008 : 16:55:50
|
Ya Need for Speed içinde aynı şey söz konusu. Demek istediğim o bölümlerde herkes zaten sorunu olan oyundan bahsediyor önce.
ÖRN: San Andreas'ta şu bölümü geçemedim veya NFS Underground 2'de araba nasıl kayar? xP (örnek sadecexD) bunun gibi yani. O yüzden oyunlarla ilgili bölümlerin alt bölümlerinin açılması biraz saçma geldi bana |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 11/02/2008 : 17:04:37
|
'Yazılım' bölümünde 'PhotoShop'la ilgili büyük bir arşiv oluşturduğum bi' konu vardı. O uygun olur galiba. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|