|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 11/02/2008 : 18:12:09
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Ya bu müzik ve sinemayla ilgili sabitleme işini konuyla yapmasak da ayrı ayrı bölüm açsak o bölümler içinde konular açılsa böyle daha iyi olur sanırım.Çünkü konu olarak açtığımızda Kültür ve Sanat bölümünde Müzik,Kitap,Resim,Sinema olacak sadece onun dışında açılan konular zaten bunlardan birine girer. Bunları Kültür ve Sanat'ın bir bölümü yapıp ta oraya atsak onlar kendi içinde konulara ayrılsa böyle daha iyi olur sanırım.
Kültür ve Sanat'ta bölümlere ayırmak mümkün olmazsa Vizyona girecek Filmler ve fragmanlarıyla ilgili bir konu vardı o konu sabitlenebilir eğer mümkünse.
Zaten bizim de başta önerimiz bu şekildeydi. Kültür & Sanat bölümünün içinde alt bölümler - sinema, müzik, resim vs. - olsa ve onların içinde konular olsa. Hatta o alt bölümlerin içindeki rağbet gören konular sabitlenebilir. Böylece tam bir düzen sağlanmış olur. Yanılmıyorsam Altuğ'un düşüncesi de bu yöndeydi. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/02/2008 : 18:15:09
|
İşte bende tam bundan bahsetek istiyordum. Teşekkürler HighVoltage söylemek istediğimi tam anlamıyla açıkladın.=) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 11/02/2008 : 18:20:05
|
Anlaşılmak ne güzel değil mi =) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 11/02/2008 : 23:46:22
|
Siz dökün fikirleri, düşünceleri... Başım çok ağrıyor şu an, hatta çatlıyor, sağlim kafayla yarın uygulamaya geçeceğim kusura bakmazsanız :).
Ama siz bu süreçte şunu tartışın.
Kültür & Sanat ayrılsın mı? Şöyle ki:
Genel Tartışmalar forumu altına
Sinema Müzik Kitap
diye ayrı 3 başlık yaratmak iyi mi olur nasıl olur? Peki o zaman Kültür & Sanat'ı kaldırmak mı gerekir?.. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/02/2008 : 23:51:44
|
Bence Kültür & Sanat'ı kaldırmaya gerek yok. Bu bölüm kendi içinde Sinema Müzik Kitap diye ayrılabilir. Benim fikrimi sorarsanız odur. =) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|