AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray-Bayer Leverkusen
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 21/02/2008 :  20:34:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok yazık. İzledim maçı. Kalli haklıymış, Orkunla bu iş yürümez arkadaş. Galatasarayın file bekçisi bu kadar hata yapamaz.

Kalliye de bi kaç sözüm var. Barış kaç kere sağ bek oynadı, ne saçmalıyor bu adam. Song gibi bir adam var elinde, geçtim sabri'den...

Hasılı bu maç kötü ve inanılması güç bir skorla bitti. Kalli biraz düşünmeli bence...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 21/02/2008 :  20:54:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kalli'nin düşünecek zamanı olacağını pek sanmıyorum o ayrı mesele. Yazık oldu gerçekten yine adımız rezillikle duyuldu. Bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'ı tuttum bu maçta ama ben bile utandım. xS

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/02/2008 :  20:59:22  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kalli al bavulunu git böyle önemli bir maçta Yerli Kadroyla çıkacaksan ohoo aklın ikinci yarı başına geldi ama çok geç yazık 27.000.000 taraftara yazık 30,000,000$a yazık.Milli duyguların kabardıysa leverkuseni çalıştır ama eminim seni artık onlarda almaz...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 21/02/2008 :  21:21:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mac hakkında çok fazla yorum yapmaya gerek yok, İstanbul'da son yılların en iyi futbolunu oynayan Galatasaray, Almanya'da son yılların en kötü futbolunu oynadı..

Kaleyi acilen Aykut devralmalı..

Lincoln takıma kazandırılmalı..

GS, FB'yi eleyemezse, Kalli görevi bırakmalı..

Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 21/02/2008 :  21:48:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar şunu bir türlü anlayamıyorsunuz.İki kötü sonuçtan sonra hemen teknik direktör gitsin vs.Sizce Galatasaray gruplarda yaptıklarıyla oynadığı maçlarla size umut verdi mi?Ben bu sonucu bekliyordum.

Dünya'nın neresinde görülmüş düşen takımın kalecisi şampiyonluğa oynayacak takıma gidiyor.Arkadaşlar Orkun çok iyi bir kaleci olsaydı sizce Erciyes düşer miydi?

İkincisi Kalli'nin gelmesi bence bu yaşa gelmiş içinde hırs olmayan emeklilik için biraz daha para toplayan bir teknik direktör getirilmemeliydi takımın başına.

Hatlardan devam ediyorum.Necati'nin satılması ve Emre'nin satılması.Anlayamıyorum ben gidip iyi oyuncuları satıyor sonra devre arasında bana 3 transfer yapmazsanız ben giderim.Olmaz böyle şey.

Bakın Fenerbahçe Ümit'i bıraktı.Carlos'u aldı.Carlos'u alacak gücü olmasa emin olun Ümit'i bırakmazdı.

Ayrıca Kalli'nin çok sert tavırları.Boşuna yapıyor takımı yıpratıyor.Hasan Şaş gibi adamı oyundan soğutmadı mı bu adam?

Şu anda bu sonucun alınmasında yapılan hatalar çok sadece bir 11 yüzünden alınmadı bu sonuç.

Bence sene sonunda Takım şampiyonda olsa Fortiside alsa Kalli gitmeli.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000