|
| Yazar |
Konu  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 21/02/2008 : 23:37:49
|
Bir takım kümse düşmesiyle kalecinin çok da alakası yoktur diye düşünüyorum. İş tamamen kalecide bitmez heralde...
Muhakkak gruplarda ki futbolu bizi düşündürdü, ama Ali Sami Yen'de öyle bir top oynadı ki galatasaray, herkesi umutlandırdı. Ya ben elenmeyi bekliyordum da bu kadar ağır bir skorla değil.
Tony Parker arkadaşımıza katılıyorum, kaleci değişmeli, lincoln tekrar kazanılmalı... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 22/02/2008 : 01:47:35
|
| Bir Fenerbahçeli olarak gerçekten çok üzüldüm arkadaşlar keşke turu geçebilseydi..Keşke bu kadar ağır bir mağlubiyet almasaydı..Goller oldukça kafayı yedim gerçekten bu skoru haketmedi Galatasaray..Neyse hepimize geçmiş olsun..İnşallah biz kalırız çeyrek finalede biraz telafi ederiz.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 22/02/2008 : 08:19:07
|
| 3-0 dan sonra 10-0 olsun bizim olsun demeye başlamıştım :) gerçekten utanç verici bir durum. Galatasaray gibi büyük bir camianın düştüğü duruma bakın. Ali samiyendeki gibi olmasa da ona benzer futbol oynarız sanıyordum ama yanılmışım :) Ama sonuna kadar galatasaraylıyım onuda bildireyim :) |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 22/02/2008 : 09:17:31
|
evet kaleci konusunusuna bende katılıyorum.orkunla hiç bir şey olmaz.kaleye acilen yabancı bir oyuncu alınmalı. ayrıca orta sahaya sürekli koşan lincoln'e boşlu yaratacak bir oyuncu alınmalı. birde forvete iyi bir adam aldımı...olay tamamdır. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
Konu  |
|
|