|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 14/02/2008 : 20:22:22
|
Ronaldinho kimmis dedirten ; agzim acik izledigim görüntüler , dogrulugu ne kadar tartisilir ama insan hayranlikla bakiyor :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hQVHN3aTc0&feature=related |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 14/02/2008 : 23:24:58
|
| Obaaa, bu adamlar resmen topla dans ediyor =)) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 14/02/2008 : 23:43:06
|
| Yuhh, yok artık bu kadarda olmaz ama. xS Madem bunlar bu kadar iyi top oynuyor neden hiçbir büyük klüpte görmedik ki sonuçta bu hareketlerle Ronaldinho'yu bile dize getirebilirler. Muhteşem hareketler cidden. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 15/02/2008 : 16:28:17
|
| Futbolcu olabilmek için sadece yetenek olması gerekmiyor. Bunun yanında; kondisyon, disiplin, teknik ve altyapı vs.gibi özelliklerin olması gerekir. Yani adam çok güzel hareketler yapııyor diye illa da Barcelona'da oynaması gerekmez ki. Bunun yanı sıra Futsal kralı olarak bilinen Falcao Santos'a futsalı bırakıp transfer olmuştur fakat beklenilen performansı gösteremeyip futsala geri dönmüştür... Yani futbol eşit değildir yetenek denklemini çıkartabiliriz buradan... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
|
|
CRAYZZY
Seçkin Üye