AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Far Cry & Crysis
 Crysis Bölüm Geçemiyorum xS
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 15/02/2008 :  23:41:50  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatırladığım kadarı ile .O bölümün başında zırhının tamir yada enerjinin yenilendiği yerde askerlerden birisi dolaba bir silah koyuyordu,o zaman alınmıyordu. Sen o silahı gidip alacaksın.Almadı isen.Osilah olmadan gecemezsin o bölümü. Bende en çok geminin içindeyken hani uzay gibi olan yerde takılmıştım nerde ise oyunu bırakaçaktım o bölüm yüzünden.

Kanına isyan etme küçüğüm,
Gün olur genlerin hesap sorar senden.

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 16/02/2008 :  00:01:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynen bende. Hatta ben bıraktım sonra şeytan dürttü bir oyuna gireyim dedim o sırada da bölümü geçtim. Ama o bahsettiginiz silahı anlamadım ya gitim sağı solu aradım ama bulamadım bazukadan başka birşey yok.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 16/02/2008 :  00:50:08  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bölümün başı idi sanırım. Hani sen bir koltuga yatıyosun zırhının tamiri için. Tam o anda birisi geliyor dolaba bir silah koyuyor sen koltuktan kalkınca silahı alamıyosun daha sonradan alabiliyosun,geminin içinde bi kaç görevi yerine getirdikten sonra.Silahı al yukarı çık dev gemi sudan çıktıktan sonra sana devamlı ateş ediyor.Ateş eden kolları yok ediyosun aldığın silahı bu andan sonra kullanıyosun.Hedef alıyosun hedefin dolunca ateş 2 eldi heralde sonra finiş. Benim hatırladıklarım bu kadar.

Kanına isyan etme küçüğüm,
Gün olur genlerin hesap sorar senden.

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 16/02/2008 :  01:34:53  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kobe bence kasmana gerek yok.O robotu patlatınca oyun bitiyor.Bitişi de çok sade:S sadece uçağa binip gidiyorsun arkandan gemi falan patlıyor.Değmez kısacası..
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 16/02/2008 :  10:36:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şu hedefe kilitlenen silahtan bahsediyorsan o var şuanda elimde ama kullanamıyorum hedefe kilitlenmiyor.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000