AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Far Cry & Crysis
 Crysis Bölüm Geçemiyorum xS
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 16/02/2008 :  11:25:17  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok hayır,sen önce normal silahlarla robotun özel yerlerini patlatacaksın,sonra onun ağzı açılıp başka robotlar yolluyo ya,tam o anda ağzına.. ateş edeceksin:D eğer zaman yetmiyorsa tüm özel yerlerini patlattıktan sonra ağzını patlat
Sayfanın En Üstüne Git

baranabban
Üye

Turkey
İleti 102

İletim - 11/03/2008 :  13:52:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bozuka kullandım o bölümde.ilk önce robotun kenarlarında büyük parçalar var onların robota bağlı olduğu yerin altında ve üstünde sana ateş eden silahları etkisiz hale getircen sonra bizim adam dışındaki koruma kalkanını eritiyo daha sonra kenarlarındaki o büyük parçalara diğer silahla kilitlencen patlatcan.burları geçince robot senin üstüne geliyo orası çok uzun değil ama ben sıkıldım robotu öldürene kadar saldırcan sonra da adamın seni almaya incek bincen yükselcen gemi patlıcak oyun bitcek.:D
Sayfanın En Üstüne Git

trustsource
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 07/04/2008 :  13:16:44  Bilgileri Göster  trustsource'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  trustsource için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
selam kobe.
gemi üzerindeki örümceği öldürdükten sonra sudan çıkan büyük canavarı yok etmek için önce sağ ve sol omuzlarındaki iki silahı sonra da aşağıda bel kısmında yine sağda ve solda ki silahları 3 er 4 er bazukayla patlat. ardından kalkan kırılacak ve tac top denen o kullanışsız silahı görünmez olarak önce yaratığın bir koluna tut bir tuşa basman gerekmez. otomatik olarak kilitleniyor 5sn de. kilitleme dolunca hemen ateş et. aynı olayı diğer kol içinde içinde yap. sonra yaratık üzerine doğru gelmeye başlayacak. yaratığın karnının altında bulunan mavi kısımlı kapağı 4-5 bazukayla patlat. orası açılacak ve yine o kullanışsız silahla oraya kilitlenip içeri nükleer bi bomba gönder. bunu yapınca yaratığı alt ettin demektir. diğer küçük yaratıklardan kendini koruyarak, geminin öldürdüğün örümcek tarafında seni bekleyen uçağa atlayarak oradan uzaklaş. oyun bu şekilde bitmiş oluyor. kolay gelsin.

Intel E6850 Core 2 Duo 3.2Ghz
Asus Maximus Formula
Asus EN8800GT 1GB
Kingston 4x1 Gb 1066 Mhz soğutuculu
Seagate 500+500+80 Gb
OCZ 600w
Skystar Tv
Philips 220XW
XCLIO Wind Tunnel

...for crysis
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu