|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 23/02/2008 : 23:29:08
|
Maskeyi cikartti sonunda belliydi bastan beri bir seyler döndügü .. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 23/02/2008 : 23:55:51
|
İşte bazen Lise 1-2 ye giden çocuk dediğin insanlar bile, yalan söyleyen birisini kolayca tespit edebiliyor.. (:
Ben de cok denedm bu tür programları ama yapamadım, zaman olmadı falan.. En iyisi ayağa bağlanan ağırlıklar var onları takarak ip atlamak, en iyisi olmasa bile bayaa bir faydasını görürsün.. Ağırlıksız bile yapsan olur, ip atlamak bayaa geliştiriyor zıplamayı.. |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 24/02/2008 : 00:34:31
|
Su ayaklara agirlik baglayip ziplama isi aklima yatti yani söyle bir düsünürsem o agirliklarla ziplamayi zamanla ögreneceksin sonra agirliklari cikarip zipladiginda insan kendini kus gibi hisseder yahu :) denemedim ama denemem lazim . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/02/2008 : 00:41:57
|
Bunu bende bir arkadaşımdan duydum ama hiç denemedim bende boş bi anımda gidip denerim o ayak bileğine bağlanan ağırlıklardan bende olması gerekiyordu. Ama şöyle birşey de var bunu yaparken o kadar zıplayıp yorulacağız en son büyük zıplamaya enerjimiz kalırmı o bilinmez. xD |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 24/02/2008 : 00:54:24
|
Seni elbet bulurum ben, artist adam... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|