Draft'lara hazırlanan oyuncuların günlerce, gökdelenlere, merdiven kullanarak inip çıktıklarını duymuştum. İşe yarıyor demek. Ayağa ağırlık bağlama olayını da birçok kişinin denediğini biliyorum, zor olmasa gerek.
Edit: Chessmaster vakasını da mevzu etmiyelim daha. Kilitledim, bitti. Kendini kelimeleriyle savunamadığı zaman küfre başvuracak kadar kalitesiz insanlara forumun zaten ihtiyacı yoktur, olamaz, olursa da ben yokum. :)
Smaç basmak isteyenlerin dikkatine.Gerekli olan malzemeler.
1-Pota. 2-Oturmak için tasarlanan bank. 3-Top (volaeybol, tenis hiç fark etmez) 4-İki arkadaş.
Bank potaya doğru sırt koyma yönü potaya bakacak şekilde konulur.Arkadaşlar sağa ve sola oturtulur.Top ele alınır koşarakTAN gelinir banka basarak zmaç yapılır.
DİKKAT:KAFANIZI PANYAYA ÇARPABİLİRSİNİZ.
Gerçekten kendinizi bayaa bi tatmin ediyorsunuz.Yannız düşmek çok tehlikeli bizim arkadaş iki kolunu birden kırdı.Potadan düşüp.
Dipnot:O küfür eden ve saçmalayan arkadaşın ben üniversiteye gittiğinede inanmıyorum.Her türlü konuda saçma sapan konuşan bir tipti.Kendini kitletmiş forumun refah seviyesi artmış.
ABİ LERİM KONU .OOKK ÖNEMLİ BEN HAFTANIN HER GNÜ İP ATLAYIP YAKLAŞIK KALÇAM YÜKEKLİĞİNDEKİ DUVARLAR SIÇRAYIP SIÇRAMAMI GELİŞTİMEK İSTİYORUM ÇOOKKKK FAYDASI OLDU FAKAT BİR GÜN 3.10 A DEĞİYORUM Bİ GN 3m ye değiyorum bu çok marolimi bozuyor bunun sebebi ne olabilir siz ce ve buna ek olarak hangi çalışmaları yapmaliyim