AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Sevilla
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 21/02/2008 :  14:21:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynı güçteler mi? Etme eyleme arkadaşım sen İstanbul büyük şehir belediye, Kasımpaşayla çekiyorsun o adam Barcelona, R.Madrid, Valencia, Atl. Madrid gibi takımlarla çekişiyor. Şu anda Daniel Alves'in bonservisi nerdeyse belli değil. Chelsea 30 küsür milyon avro verdi, sevilla satmadı.

Kendilerini yere atması diyorsun. Alves'in hemen hemen her pozisyonda rakibi tarafından dirsek yedi, Mateja Kezman. Uğur Boral adamı resmen biçti.

Yalan değil arkadaşım ilk 7 dakka Fenerbahçe korktu. Birebirde Uğur Boral hariç hiç bir Fenerbahçeli rakibini geçemedi. R.Carlos ruh gibiydi. Alex yine Alex ( bu adam hayranım ). Lugano vs.vs. Fener kötü oynamadı. Ama inan ki İspanya'da iş çok zor. Kendi sahasında adamlar dehşet top oynuyorlar ki, maçtan sonra Jimenez'in açıklamasında saha çok kötüydü, oyuncuları riske etmek istemedim dedi.

Arkadaş tabi ki gol kaçıracaksın. Kendi sahanda oynuyosun... Bi üstünlük kurmak zorundasın. Gs - Arsenal final maçında, ilk yarı Gs top oynadı hatırlarsan...

Hasılı Fenerbahçemiz bu turu inşallah geçer. ( Forza Galatasaray )

Bugünde Şanlı Aslanımıza başarılar dileriz....

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 21/02/2008 :  14:39:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
golsüz beraberlik galatasaray a yetiyor sanırım... Ama ben galatasaray geçen maçtaki gibi oynarsa ve şans bizden yana olursa en azından 2-0 derim...
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 21/02/2008 :  15:31:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca daha önce değindiler mi bilmiyorum ama Edu'yu forvete istiyorum. xD Çatlayın artık bizimde gol kralımız var xD xP

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/02/2008 :  16:01:00  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İspanya'da fark yemeyin de:D

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 21/02/2008 :  17:01:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
@ inter_23
Bence sen de bu adamları fazla büyütüyorsun. Ben de onlarca maçını izledim Sevilla'nın. Kendi sahalarında nasıl oynadıklarını da gayet iyi biliyorum. Ama çok da çekinilecek bir takım değil Sevilla. Evet güçlüler, hızlılar ama başlarında Zico gibi teknik direktörleri yok. Jimenez ve Zico'yu karşılaştırmak istemem ama kimin daha iyi oyunu okuduğu ortada. Sevilla'nın kendi sahasında gol yemeyeceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içindesin derim.

Hem karamsarlık bizde genetik midir nedir, hemen en olumsuz senaryoyu düşünüyoruz. Ben takımıma güveniyorum. Delikanlılığımızla dövücez onları.

Fenerin korktuğu ile ilgili sözlerin hiç uygun olmamış. Onun adı olsa olsa durgunluk olur. Oyunun geneline baktığımızda iki tarafın da zaman zaman atak, zaman zaman durgun oynadığı görülüyor. Bunlar gayet normal. Ancak bunu korku diye nitelemek abes olmuş. Üstelik oyunun sonunda geriye yaslanan onlardı, biz değil...

Faul konusuna gelince, hakemin bize çaldığı pozisyonların faul olmadığı iddiasında bulunmadım. Ancak dün akşam hakemin bariz bir şuursuzluk içinde ve kıyas yeteneğinden yoksun olduğunu hepimiz gördük... Eşitlik namına bir şey göremedim ben. Kaldı ki yapılan faullerin hiçbirinde yerlerde sürünürcesine yatmayı gerektiricek bir sebep yoktu. Aynı pozisyonlar bizde de bolca vardı. İşte benim bahsettiğim profesyonellik bu. Bizimkilerin hiçbiri yerde yatayım da zaman geçireyim derdinde değildi.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000