AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Sevilla
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 21/02/2008 :  18:41:45  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
NİCKYOK tarafından yazılan:

İspanya'da fark yemeyin de:D

Örnekle hazımsızlık tanımı.. :P -> (Bu da smiley koyayım, şirin görüneyim modası.)

alıntı:
golsüz beraberlik galatasaray a yetiyor sanırım... Ama ben galatasaray geçen maçtaki gibi oynarsa ve şans bizden yana olursa en azından 2-0 derim...

Yok, yetmez.. Maç uzar. Geçen maç şanssızlığından gol bulamayan Galatasaray, bu sefer umarım şeytanın bacağını kırar.

alıntı:
Arkadaşlar bi sakin olun, bu oyun tek maç üzerinden değil. Bunun İspanyası var. Eze eze de yenmediniz kusura bakma da. Sevilla istediği anda attı golünü ki 2 - 2 den sonra takım olduğu gibi geri çekildi. İnşallah turu geçer, ama bu turdan sonra işi çok zor olacak...

Dünya üstünde Sevilla'yı eze eze yenebilecek bir takım yok zaten. İstedikleri anda da gol attılarsa (Bu nasıl oluyor bilmiyorum. Şu dakika da gol atmayı istiyorum, atacağım.. diye mi futbol oynuyor bu takımlar yoksa maçın her anı gol atmak için mi cevap bulmamız lazım ;P) biz de istediğimiz anda üç golü de attık diyemez miyiz?

İlk on dakika Sevilla bastırdı. "Eyvah yemeden bir gol atsak" derken istediğimiz oldu, Kezman attı.
Edu hata yaptı, gol yedik. "Bunun altından kalkarız inşallah, takımın morali bozuldu. Bir gol daha atsak da rahatlasak" derken istediğimiz oldu, çok geç olmadan Lugano attı.
Onlar bir pozisyonda golü buldu. "Bir gol atsak şahane olmaz mı? Ama zor ya.." derken istediğimiz oldu. Semih attı.

alıntı:
Bence o golde tamamen edu yu suçlamak yanlış , adam topa deymiş mi deymemiş mi anlaşılmıyor bile... Ben galatasaraylıyım fakat bunu tarafsız olarak söylüyorum , fenerbahçe sevilla ayarında bir takım değil... Dünkü maçta da gördüğümüz gibi adamlar 4kez kaleyi yokladı 2si gol diğerleri tehlike , istedikleri zaman gollerini attılar. Sevilla gerçekten iyi bir takım , ilk yarı ya başladıklarında o yaptıkları hareketler bir ilginç ti doğrusu.. Biz onları büyütmedik ama onlar bizi çok küçümsemişler , dikkat ettiyseniz fenerbahçenin aksine çok rahat oynuyorlardı... İnşallah fener ispanya da maçı alır fakat bana burda oynadıkları futbol ile alamazlarmış gibi geliyor.
Çabuk sevinmeyelim derim çünkü sevilla ya tur için 1-0 yetiyor...

Lütfen basma kalıp yorumlarda bulunmayalım. Sevilla teknik direktörü hiçbir röportajında "küçümseme" içerikli cümleler sarfetmemiştir. Zaten Türkiye'den hiçbir gazeteye de röportaj vermemiştir. Tamamen medyamızın çarpıtmasıdır. Bu kadar büyük takımlarda düşündüğünüz kadar küçük adamların zaten işi yoktur. Ayrıca şu sorularıma cevap istiyorum.

Sevilla ayarı nedir?
Fenerbahçe ne ayarındadır?
Fenerbahçe'nin bu maçı almasına rağmen rövanşta "ayarı" alacağını düşünmek fanatiklik midir, değil midir?
Maçı izledin mi?
Sevilla 4 kez mi kaleyi yokladı?
İstediği an gol atabilen bir takım neden gol yemeyi bekler?
Sevillalı futbolcuların telapatik güçleri mi var?
Yoksa nasıl "isteyip" Edu'ya golü attırdılar?
Sevilla sadece tek (yani iki :P) gol atmak ve üç gol yemek istedi?
Sevilla madem bu kadar "büyük" (ki büyük zaten, yalnızca Fenerbahçe'yi dengi bile olamayacak kadar küçümsediğiniz için kinayeliyim) peki neden yenmek "istemedi"?
Savunma başarılı olunca neden karşı takım iyi atak yapamamış oluyor? Sevilla Fenerbahçe'den daha atak bir taktik yapıya sahip ve bunu da yansıttı dünkü maça.

alıntı:
Aynı güçteler mi? Etme eyleme arkadaşım sen İstanbul büyük şehir belediye, Kasımpaşayla çekiyorsun o adam Barcelona, R.Madrid, Valencia, Atl. Madrid gibi takımlarla çekişiyor. Şu anda Daniel Alves'in bonservisi nerdeyse belli değil. Chelsea 30 küsür milyon avro verdi, sevilla satmadı.

Sevilla'nın takım ve oyuncu ekonomisinin Fenerbahçe'den daha üst düzey olması Sevilla'yı sınıf mı atlatır?
O halde Fenerbahçe'den Galatasaray'dan beş beden büyük bir takım (takım ekonomisi.) Galatasaray'ın UEFA'yı ve Süper Kupa'yı aldığı yıl diğer birçok Avrupa takımından daha üst düzey bir takım oluşuyla o yıllar Türkiye liginin diğer liglerden daha üst düzey bir lig olduğunu bağdaştırabilir misin?
Neticede Fenerbahçe yendi (Rövanşta yenilmeyecek anlamına gelmez bu, farkındayım.) Ancak yine de A>B veya A<B'li kesin ifadeler kullanmak yanlış. Şu derecelendirme şık olur.. Her iki takım da bu sezon Avrupa'nın en büyük 16 takımından biri olabilecek büyüklükte takımlardır.

alıntı:
Kendilerini yere atması diyorsun. Alves'in hemen hemen her pozisyonda rakibi tarafından dirsek yedi, Mateja Kezman. Uğur Boral adamı resmen biçti.

Farkındayım, ististna olamayacak kadar çok yaşandı bu tip pozisyonlar.. Hakem de sağolsun gördü hepsini. :D Alves de hakemin bu iyi niyetini sık sık suistimal etmekten kaçınmadı ama şimdi. :)

alıntı:
Yalan değil arkadaşım ilk 7 dakka Fenerbahçe korktu. Birebirde Uğur Boral hariç hiç bir Fenerbahçeli rakibini geçemedi. R.Carlos ruh gibiydi. Alex yine Alex ( bu adam hayranım ). Lugano vs.vs. Fener kötü oynamadı.

Ben de korktum ilk 7 dakika ama çabuk aştı Fener o bocalama evresini, iyi oldu.

alıntı:
Ama inan ki İspanya'da iş çok zor. Kendi sahasında adamlar dehşet top oynuyorlar ki, maçtan sonra Jimenez'in açıklamasında saha çok kötüydü, oyuncuları riske etmek istemedim dedi.

Zor tabi. "Kolay kolay!" diye inkar mı ettik hocam, aşkolsun. :D
Jimenez'inki de bahane.. Maç bir Şampiyonlar Ligi final maçı olsaydı ve maç Kadıköy'de oynansaydı aynı bahaneyi söyleyebilir miydi? Hani "bundan sonra büyün maçlar final havasında geçecek"ti. :D Fenerbahçe de etkilendi Sevillalıların etkilendiği kadar sahadan. Hatta daha bile çok etkilendi. Antremanlarda Rocky Balboa'yla birlikte diken üstünde sprint atmıyorlardır onlar da eminim ki..

alıntı:
Hasılı Fenerbahçemiz bu turu inşallah geçer. ( Forza Galatasaray )

Bugünde Şanlı Aslanımıza başarılar dileriz....

İnşallah.

Başarılar..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 21/02/2008 :  21:36:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

Aynı güçteler mi? Etme eyleme arkadaşım sen İstanbul büyük şehir belediye, Kasımpaşayla çekiyorsun o adam Barcelona, R.Madrid, Valencia, Atl. Madrid gibi takımlarla çekişiyor. Şu anda Daniel Alves'in bonservisi nerdeyse belli değil. Chelsea 30 küsür milyon avro verdi, sevilla satmadı.

Kendilerini yere atması diyorsun. Alves'in hemen hemen her pozisyonda rakibi tarafından dirsek yedi, Mateja Kezman. Uğur Boral adamı resmen biçti.

Yalan değil arkadaşım ilk 7 dakka Fenerbahçe korktu. Birebirde Uğur Boral hariç hiç bir Fenerbahçeli rakibini geçemedi. R.Carlos ruh gibiydi. Alex yine Alex ( bu adam hayranım ). Lugano vs.vs. Fener kötü oynamadı. Ama inan ki İspanya'da iş çok zor. Kendi sahasında adamlar dehşet top oynuyorlar ki, maçtan sonra Jimenez'in açıklamasında saha çok kötüydü, oyuncuları riske etmek istemedim dedi.

Arkadaş tabi ki gol kaçıracaksın. Kendi sahanda oynuyosun... Bi üstünlük kurmak zorundasın. Gs - Arsenal final maçında, ilk yarı Gs top oynadı hatırlarsan...

Hasılı Fenerbahçemiz bu turu inşallah geçer. ( Forza Galatasaray )

Bugünde Şanlı Aslanımıza başarılar dileriz....

Alves'e gelen dirsek değildi.Eli çarptı ve hiç inandırıcı olmadı çünkü ağır çekimlerde Kezman'ın elinin yanağına geldiği görüldü.Nitekim hakem sarı kartı gösterdiği gibi ayaklandırdılar.Belki siz Sevilla'yı çok büyütebilirsiniz tamam çok kaliteli bir takım ama Edu'nun golü olmasa skor farklı olabilirdi.Çünkü adamlar gol atıp üstüne yatmaya gelmişler.Edu golü atınca bizimkiler panik oldular seyirci durdu.2. gole kadar takım ruh gibiydi golden sonra tekrar açıldılar.

Evet bizden daha tecrubeli olabilirler ama o kadar iyi değiller.Yani bizim oyuncularımız süper kaliteli isim yapmamış olsa bile çok iyi oyuncular ayrıca çok iyi takım oyunu oynuyorlar.

Bir de Türk medyası Sevilla'yı insanüstü bir takım yaptılar.Her yorumcu (bence bunların çoğu takip etmeden konuştular) yok sol kanat böyle sağ kanat şöyle fırtınanın oğlu yanından gelir geçer golü atar.Sanki Sevilla'nın her kanat akını gol olacakmış gibi lanse edildi.Son maçta Sevilla attığı 4 golün sadece birini kanattan attı.Tamam iyi olabilirler ama gördük ki berabere kalamayacağımız bir takım değil.Eğer elenirsekte hiç üzülmem ilk defa oynuyoruz neredeyse.Sevilla'nında ne olduğu hangi takımlarla oynayıp tecrube kazandığı ve futbolcuları ortada.İnşallah turu geçeriz.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 21/02/2008 :  23:17:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamamen teknik bir hata, Capel ile baslamayan ve FB'yi küçümseyen Jimenez'in suçudur..Fenerbahçe de bu hatayı affetmemiştir..Tebrikler Fenerbahçeye..

Aklı sıra uyanıklık yapan Jimenez, tüm planlarını capel üzerine yapan fenerbahçeyi şaşırtmak istedi ve öyle de yaptı ama mac sonnda en cok şaşıran o olmuştur heralde..Bahaneye bak saha kötüydü riske etmedim.. 2.yarı saha muhteşemdi de o yüzden oyuna aldı capeli..Ava giden avlanır oldu biraz..

Ha İspanya da n'olur? Tur için favori FB gözüksede, işi çok zor hatta fark bile yemesi mümkün; ama imkansız değil Fenerbahçe süprizler yapmaya alıştı avrupada, umarım yanılırım ve 1 çeyrek final daha görebiliriz Türkiye olarak..
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 21/02/2008 :  23:27:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İstediği anda gol atmak demek mecazi anlamda söylenen bir cümledir. Bunun sebebi ise sevilla Fenerbahçenin gollerinden yaklaşık 10 dakka sonra gol buldu, belki şans belki beceri, ama buldu. Bunlar için söylenmiştir. Eze eze yenme tabiri ise "Sevilla'yı da diri diri gömdük" tabiriyle HighVoltage ye verilen bir cevaptır.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 21/02/2008 :  23:37:54  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
"Sevilla'yı da diri diri gömdük." de eminim "istenildiği anda gol atmak" kadar mecazdır.
Şimdi aklıma geldi. Fenerbahçe hiç geri düşmeden maçı bitirmiş. Hiçbir İspanyol ekibini yenemedikten sonra gelen bu galibiyetin heyecanıyla HighVoltage da öyle bir ifade kullanmış olsa gerek..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: