evet kesinlikle maça gol atarak başlamak lazım en azından ilk yarıda 1 tane bulmak lazım..her ne kadar fazla şansımız olmasada iyi bir kadro ve sistem ile belki galip bile gelebiliriz..ama bu ilk maçtaki gibi olursa zor gibi gözüküyor..
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
Bu sefer benden yorum yok. Zira söz söylemeye gerek yok. Sadece Fenerbahçe'ye tebrikler... Yüzümüzü kara çıkarmadı!
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
maçın başında 2-0 geri düşmemize rağmen inancımızı hiç yitirmeden, r.carlos gibi büyük bir tecrübeden yoksun olmamıza rağmen (çok kişinin beklediğinin aksine)ezilmeden kora kor mücadelimizle maçı 3-2 yaptık, sonuçta tur atlamak çok önemli, ancak bu mücadeleyi göstermemiz (sonuçta penaltı atışları her iki tarafa da yarayabilirdi)tur gelmeseydi de bizim için çok anlamlıydı. maçı rakibe elleriyle veren volkan maçı yine elleriyle geri aldı uğur boral yine rüzgar hatta fırtına gibi esti bu adam ne iş yapar, değişiklik yapılmalı derken 2 gol atan daivid erken kart göstermeye başlayan fakat maçın tamamında iyi bir maç yöneten hakem attığı pek çok dirseğe rağmen uzatmanın 2.devresinde sarı kart gören ve yılmadan 120dk mücadele eden kezman sağ koridoru rakibe kapatan gökhan maç içinde benim dikkatimi çekenler oldu...