AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Sevilla
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 28/02/2008 :  19:07:25  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet kesinlikle maça gol atarak başlamak lazım en azından ilk yarıda 1 tane bulmak lazım..her ne kadar fazla şansımız olmasada iyi bir kadro ve sistem ile belki galip bile gelebiliriz..ama bu ilk maçtaki gibi olursa zor gibi gözüküyor..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 28/02/2008 :  22:25:29  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
fenerbahçenin tur atlaması için 2 gol atıp,çekilmesi gerek.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/03/2008 :  00:35:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sefer benden yorum yok. Zira söz söylemeye gerek yok. Sadece Fenerbahçe'ye tebrikler... Yüzümüzü kara çıkarmadı!

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 05/03/2008 :  00:40:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tebrikler.
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 05/03/2008 :  01:22:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
maçın başında 2-0 geri düşmemize rağmen inancımızı hiç yitirmeden, r.carlos gibi büyük bir tecrübeden yoksun olmamıza rağmen (çok kişinin beklediğinin aksine)ezilmeden kora kor mücadelimizle maçı 3-2 yaptık, sonuçta tur atlamak çok önemli, ancak bu mücadeleyi göstermemiz (sonuçta penaltı atışları her iki tarafa da yarayabilirdi)tur gelmeseydi de bizim için çok anlamlıydı.
maçı rakibe elleriyle veren volkan maçı yine elleriyle geri aldı
uğur boral yine rüzgar hatta fırtına gibi esti
bu adam ne iş yapar, değişiklik yapılmalı derken 2 gol atan daivid
erken kart göstermeye başlayan fakat maçın tamamında iyi bir maç yöneten hakem
attığı pek çok dirseğe rağmen uzatmanın 2.devresinde sarı kart gören ve yılmadan 120dk mücadele eden kezman
sağ koridoru rakibe kapatan gökhan
maç içinde benim dikkatimi çekenler oldu...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000