AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Sevilla
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 21/02/2008 :  23:47:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben yine de umutlu değilim yani en azından deplasmanda gol yemeseydik birşeyler yapablirdik ama şimdi bana biraz zor görünüyor tur atlama şansı. xS

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 21/02/2008 :  23:49:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir konuya da parmak basmak istiyorum. Diğer maçta aldığım haberlere göre Carlos olmayacakmış. Dikkat ettiyseniz Carlos çıktıktan sonra J.Navas o kanadı kullanmaya başladı. İnşallah Wederson o kanatta aksamaz...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 22/02/2008 :  01:44:54  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu maç konusunda çok uzun yorum yapılır ama fazla uzatmak istemiyorum..Ben maçı stadda izledim..Açıkcası Sevilla!nın oyuncularının o kadar oyuncu (tiyatrocu gibi) tavırları vardı ki..Adam kendini yere atıyor birde canı çok yanmış gibi acı çekme numarası yapıyor..Bunu ordan görmek en azından ap açık ortadaydı bilmiyorum tv'den nasıl gözüktü..İlk dakikalar zordu gerçekten..Ama Kezman golü attığı zaman herkes havalardaydı..Ardından Edu'nun bizim kaleye attığı gol geldi..TV açısından dokunduğu biraz zor gözükmüş ama topun yönünü aşırı değiştirdi bu çok açık gözüktü orda..Lugano golü attığı zaman biraz rahatladık heralde başka yemeden belki 1 tanede atarak bitiririz diye düşündüm ama yanıldım :) onlar attı..Gol olduğunda staddan çıt çıkmadı ama sonra daha santra yapılmadan takıma destek vermeye başladık..Gerçi 2.yarı fazla sesimizi çıkaramadık herkesin sesinin kısılmasından olsa gerek :) yinede çok güzel ataklar yaptık..Hele tek pas yaparak gittiğimiz atakta ben dedim gol diye ama olmadı malesef..Onların yaptıkları bazı ataklarda gerçekten çok korkuttu zar zor çıakrdıklarımız var..Neyse fazla uzatmıycam dedim..Semih oyuna girdi bir hata yaptı yanımdakiler falan daha girer girmez batırdı vs. laflar dediler ama arkadan golü atıncada helal olsun!koçum benim!işte bu! vs. sözler söylemeye başladılar demekki neymiş bir hatayla birini kötüleyemessin..Ama o sırada staddaki atmosfer gerçekten çok güzeldi millet birbirine sarılıyor-birbirini tanımayanlar-müthiş tezahurat vs. gerçekten görülmeye değerdi..Maç bitti sonuç olarak 3-2 yendik..tamam belki çok avantajlı bir skor değil ama lafım ona Sevilla'yı büyüten arkadaşlar cevabını aldı hiçde büyütülcek yanı yok!Ben arkadaşlara daha kura bile çekilmeden demiştim bize sevilla çıksın eleriz diye onlarda bana sevilla peşpeşe 2 kere uefa kupasını aldı falan filan saçmaladılar ben dikkate dahi almadım çünkü ona bakıcak olursak inter'de kupa aldı en basitinden..herneyse sonuç olarak benim istediğim oldu bize çıktı ilk maçı biz avantajlı olarak bitirdik..ama gerçekten büyütülcek bir yanı yok aşırı büyütüldü bu sevilla..tamam küçük takım falan demiyorum güçlü ekip ama özellikle bizi eze eze yenebilecek güçte değil!ki yenerse iyi..kendi sahalarında 1-0 yetiyor belki ama bizimde maçı orda bırakacağımızı hiç ama hiç zannetmiyorum ve inanıyorumki çeyrek final bizim olucak..uzatmıycam dedim ama yine uzun oldu sanırım kusura bakmayın :)..bu arada galatasaray için gerçekten üzüldüm elenmeyi bırak o kadar fark yeme bari keşke oda turu geçebilseydi çok güzel olurdu..neyse hadi herkese iyi geceler..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 23/02/2008 :  23:32:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
her takımın kendine has bir gücü ve havası vardır. özellikle bu hava ve güç kendi sahasında oynadığı maçlarda fazlaca etki eder. bu tür maçlarda tecrübe çok önemli, bu yüzden Carlos olmazsa işimiz gerçekten zor, zor diyorum, ancak ispanyada fb nasıl bir oyun tutturacak bilinmez, ancak rakip bizi bunaltırsa tecrübeli ayaklara ihtiyacımız artacaktır. bizim galibiyetlerimiz de rakiplerimizin gücü de tesadüf değildir. şampiyonlar liginde ilk 16, abartılmayacak bir sonuç değildir. şu da bir gerçek bana göre kendi sahamızda avantajlı bir skor yakaladık diyemem, 1-0 çok daha iyi olurdu,edu'yu tamamen unutmuştum, ceza alanı içinde topla buluştuğu an eyvah dedim. benim maçtan önceki tahminim 0-0 ya da 1-0(fb)'dı edu'nun golü olmasaydı bence maç öyle biterdi. işimiz zor, ancak ümidimiz var.
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 28/02/2008 :  18:59:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fenerbahçe 3-2 yenmesine rağmen bence çok sevinmemeli çünkü sevilla kendi sahasında daha rahat oynar zaten deplasmanda 2 tane de gol atmıştı sevilla için(kalitesini de düşünürsek) kendi sahasında 1 gol atmak çok zor bişey değil onun için fenerbahçenin işi zor gibi görünüyor...

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000