AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oyun yok, Konu yok
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 22/02/2004 :  11:10:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Telif haklarıyla ilgili yasa çıkarsa zaten Rappier'inde dediği gibi yasal dükkanlara birşey olacağını sanmıyorum.

Ayrıca genelde her sene bu zamanlarda oyun piyasaları böyle oluyor. En hareketli zaman Kasım ayıdır. Kasım'dan sonra da yeni çıkacak oyunlar genelde yaz sezonu yaklaştıkça çıkmaya başlar.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/02/2004 :  15:54:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi diyorsunda bu sene Kasım bombalarının neredeyse hepsi bomba oldu... Kasım ayında geçtiğimiz senelere göre çok az sayıda kaliteli veya hit oyun çıktı, gerikalanı ise fasa fisadan başka birşey değildi...

Şu anda yaşadıklarımız bana Amiga500'ün son zamanlarını hatırlatıyor. O zamanda böyle oyun sıkıntısı çekilmişti ve en sonunda Amiga'nın yıldızı söndü. Sanırım artık Pc zamanıda yavaş yavaş dolmaya başlıyor. Bildiğim kadarıyla pek çok oyun yapımcısı pc yerine diğer oyun konsollarına yönelmeye başladı. Böyle giderse yakında pc ve oyun birbirine yabancı kavramlar haline gelmeye başlayacak...
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 23/02/2004 :  02:12:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konu demişken, ben iki oyun hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Rainbow Six'in en son çıkanı ile Unreal 2003 (yine en son çıkan) oyunları nasıl buluyorsunuz, bunlar aksiyon oyunu mu, benim sistemim P3 800, 256 mb ram ve Geforce FX 5200 ekran kartıyla bu oyunları oynayabilir miyim?
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 23/02/2004 :  13:30:34  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet oyun azlığı gerçekten sorun, yeni oyunlar çıkana kadar online oyun oynayarak bu eksikliği azda olsa giderebiliriz sanırım, online oyun oynanan birçok yabancı site var, bunların bazıları gerçekten çok kaliteli içeriği sahip, mesela www.miniclip.com, spordan kağıt oyunlarına, puzzledan aksiyona kadar birçok oyun oynamanız mümkün üstelik skorlarınızıda kaydedebiliyorsunuz, birde küçük bir adventure oyunu vereyim size biraz uğraşın, www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html, bu oyunda kapalı kaldığınız bir odadan çıkmaya çalışıyorsunuz, bugüne kadar oynayan 220.000 kişiden 10.000 kişi kurtulabilmiş, 25 dakika kadar uğraştırdı beni, kurtulanlar cevabı yazmasınki yeni oynayacaklar için zevki olsun, kurtulanlar burda belirtebilir, ayrıca kapıdan çıkınca isminizi mail yoluyla yapımcıya yollayarak listeye girebiliyorsunuz

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 23/02/2004 :  13:34:20  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier konu olması için yeni oyun çıkması gerekmez. Nede olsa kültür, sanat, spor gibi bölümler var.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000