Önceden başka bir konuda da belitmiştim. Forumdaki isteyen tüm arkadaşlarla online oyun oynayabiliriz. Bunun için önerileriniz varsa belirtin. Ben hergün düzenli olarak Virtual GM oynuyorum. Eğer basketbolla ilgilenen arkadaşlar varsa beraber oynayabiliriz. Bundan başka sizinde beraber oynayabileceğimiz oyunlar varsa burada konuşup birşeyler ayarlayabiliriz.
Oyunu kısaca özetlersek; çoğunlukla hepiniz internet üzerinden oynanan Fantasy Football oyununu bilirsiniz. Bu oyunda diğerinin aynısı ama bunda dediğim gibi oyun basketbol üzerine kurulu. NBA'yi takip eden arkadaşlar bilir, her gece maç oynanır. Buda NBA'i eş zamanlı takip eden bir oyundur. Gerçek hayatta NBA oyuncularının oynayışlarına göre puan kazanıyorsunuz. Hergün internete girebilicek durumunuz yoksa o da düşünülmüş. "Weekly" dediğimiz haftalık programda size o haftanın maç programı veriliyor ve siz ona göre bir defada tüm haftanın kadrosunu belirleyebiliryorsunuz. Oyunda birinciye NBA finali bileti veriliyor (Sadece ABD içinde). Haftalık birincilere de küçük hadiyeler veriliyor. Kendi aralarında oynamak isteyen arkadaşlar içinde kendi grubunuzu oluşturma imkanınız var. Oyundaki puan hesaplamasıda seçtiğiniz oyuncularınızın (PTS + REB + AST + STL + BLK) - ((FGA - FGM) + (FTA - FTM) + TO) bu işlemdeki sonucuna göre değerlendiriliyor.
Ayrıca bu çalışır mı, şu çalışır mı demeden önce bir arama motoruna gidip "Oyun ismi" +Sytem Requirements yazarsanız, oyunun sistem gereksinimlerini öğrenebilirsiniz.
Oyun mu? Oda ne? Oyun nasıl oynanıyordu? Ben kimdim? Bu stei neredenbuldum? Ehuheheh merhaba arkadaşlar. Kırk yılda bir nihayet sitede göründüm :) Browser biel kim olduğğumu unutmuş vallaha :) Artık bu bilgisyarla adam gibi oyun oynayamadığımdan sinirlenip klavyeyi kırma girşiminde bulunmuştum. Sonra vazgeçtim. Sonra da ders çalışmaya başladım zaten. Aslında ben şu an ders çalışıom sözde ama hazır boş vakit bulmuşken :D Cidden şu sıralar pek az oyun çıktı. Ama güzel oyunlar avr gene yaa. Mesela Chicago 19bilmemkaç var. Cehennemden gelen komşular 2 çıkacak(hala bekliom valla) Neyse çıksada bana yaramayacak gene susayım ben
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Kesinlikle haklısın Bonex... Doğru söze ne denebilirki?? Yukarıda yazılanlar sorunun en önemli nedenlerinden birisi ve buna yapılabilecek hiçbirşey yok...