|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 27/02/2008 : 22:12:05
|
| Bir fenerbahçeli olarak kesinlikle maçta birşeylerin doğru olmadığı kanısındayım.. kesinlikle hakede bir numara vardı adım gibi eminim bundan.. Galatasaray'a tebrikler... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 27/02/2008 : 22:31:31
|
valla hakemde bi numara yok.artık kimsede federasyon gs yanındada diyemez. eze eze maçı kazandık. luganonun kırmızı görüceğini daha maç başlamdan tahmin etmiştim nitekimde öyle oldu.
fenerli arkdaşlar artık bidahaki seneye kaldı sizin kupa :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 28/02/2008 : 00:01:14
|
kabil bilincin yerindemi?biraz aklını başına toplada tarafsız düşün eze eze diyorsun son dakika attınız bir gol biz sahada kaç kişi eksikken bile size baskı kurup gol atıyorsak ve siz son anda hakem olucak adamında yardımıyla maçı kazanıyorsanız ve bunu inkar ediyorsanız sizde yüz yok derim..yazık piyasada çok yüzsüz var..
http://img176.imageshack.us/img176/192/gsfbfortisskormanset203lm2.jpg |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 28/02/2008 : 01:05:38
|
He baskı sonucu attınız golu di mi? Yahu güldürme adamı gece gece. Allah'ın defansının sağ kanat oyuncusu aldı topu, gitti gol attı, baskı sonucu yedik "emin" aaa lütfen. Gol attığında fenerbahçeli futbolcular alayı ilerdeydi. Bi gol pozisyonuna bak kim var orada? Deived, Gökhan, Kezman, Semih başka yoksa gözlerime perde mi indi? Spiker bile dedi : "Adeta yoktan var ettiği pozisyon", baskı işte peehheeyyy. Gördük maçın son 15 dakkasın da baskıyı ki baskı; aldığın topu şişirmekse ileri, tamam her takım baskılı top oynuyor arkadaş.
Volkan kendisi kabul ediyor kırmızı kartı, Lugano'nun kırmızı kartını yöneticiniz Nihat Özdemir kabul ediyor. Gökhan Gönül'de artislik yaparsa sonu bulur.. Zaten Volkan son dakika golünü yediremedi. Yok Lincoln bana küfür etti, yahu bi git işine gücüne be adam. Rıdvan hoca çok iyi söyledi. Neden Hakan Şükür? Barış ya da herhangi birisi küfür etmedi de Lincoln etti? Hayırlısı, hayırlısı.
Maçtan sonra sayın Nihat Özdemirin demece bakın : Gökhan'ın pozisyonunda Gökhan elinde ki topu bıraktı, diğer topu aldı, Yuhhhhhhhh artık göz var nizam var, sindirin kardeşim ye-n-il-di-niz bu kadar basit.
Galatasaray elinden geldiğince oynadı, sonuçta fenerbahçeyi ELEDİK. Kupa dışına attık. Eze eze ya da ezile ezile, kimse 3 - 4 yıl sonra maçı hatırlamayacak, skoru hatırlayacak. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 28/02/2008 : 01:22:33
|
sana çok şey derdimde burası yeri değil buranın ortamını bozmak istemem ne mal olduğunuzu hepinizin ortada fazlada zeytin yağı gibi suyun üstüne çıkmaya çalışmayın İNDİRİRLER! kimin kimi nasıl ezdiği ortada şuursuz geldiniz öyle gidiyorsunuz yazık size..2 gram algılama yeteneği olur neyse tartışmak istemiyorum bu maçın skoru hatırlanırken olanlarda çok iyi hatırlanır gerekirse HATIRLATIRIZ..Sindirilmiycek bişey veririz ömür boy sindiremezsiniz tıpkı bizim varlığımızı sindiremediğiniz gibi..
edit:dedim ya burası ortamı değil neyse boşver hadi işine bak
|
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|