AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Galatasaray
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 28/02/2008 :  01:25:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak hele bak bak, bana çok şey dermiş. Rica ediyorum de. Bak ufaklık edebinle konuş, yaşın kaç başın kaç ulan senin? Senin yaşın kadar adamı suya götürdüm ben. Adam akıllı yorum yap, kimseye "saldırmadan" gerizekalımıyım ben? Ya da kabil gerizekalı mı? "Ne mal olduğunuzu" ne demek edepsiz, sen git terbiye öğren. Muhattap olmam senle.... He siz oynadınız, ezdiniz, hakem sayesinde yendik tamam sensin, arkadaş sensin.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 28/02/2008 :  01:33:44  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
terbiye öğrenip öğrenmiycemi sana sorcak değilim
ben size gerizekalı diyede bişey demedim ne mal olduğunuzu derken kişisel bir ifadede kullanmadım takım olarak dedim ama kişisel olarak algılamışssın tekrar söyliyim takım olarak diyorum..yaşım başım ortada ben zaten adam akıllı yorum yapıyorum belki maçın stresiyle biraz fazla dozu kaçırmış olabilirim ama bu stresi atınca eğer hata yaptıysam görüp özrümü dilerim ama şuan ben birşey göremiyorum..ufaklıklar büyük işler başarır unutma akıl yaşta değil baştadır..kimseyede zorla muhattap ol diycek halimiz yok isteyen olur isteyen olmaz..

edit:düzelttiğimi belirterekten evet ben diyceklerimi hiçbir zaman içimde tutmayı sevmem istediğimi istediğim zaman istediğim şekilde derim..yeni moda heralde bu editleme olayıda =)

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 28/02/2008 :  02:18:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kcarakilic yavastan al burasi köy kahvesi degil birincisi , ikinci olarak herkes birbirine saygili olmak zorunda, kaybetmenizi hakeme baglaminizi anliyorum ; ama sonucta "Galatasaray" maci kazandi , bunu ister kabullenin ister etmeyin gercekler böyle , madem tebrik etmeyeceksiniz bari terbiyesizlik yapip ortami germeyin.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 28/02/2008 :  08:55:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kcarakilic tarafından yazılan:

kabil bilincin yerindemi?biraz aklını başına toplada tarafsız düşün eze eze diyorsun son dakika attınız bir gol biz sahada kaç kişi eksikken bile size baskı kurup gol atıyorsak ve siz son anda hakem olucak adamında yardımıyla maçı kazanıyorsanız ve bunu inkar ediyorsanız sizde yüz yok derim..yazık piyasada çok yüzsüz var..

http://img176.imageshack.us/img176/192/gsfbfortisskormanset203lm2.jpg

benim bilincim gayet yerinde.önce yorum yapmayı öğren ardından futbol öğren öyle gel.
daha önceden futbol fedarasyonu sizi kolluyodu derdiniz şimdide hakemler diyosunuz.
fener yenilince anca sucu başkasına atacak bir takımdır.o yüzdende hiç bir zamn gs seviyesine gelecek bi takım değil milyonlarca doları olsada.
bide yazmışın sahada kaç kişi eksikken size gol attık diye.1 kişi eksiktiniz.ayrıca sahada eksik olan gol atamaz diye bişi yok.ona bakarsanda gs zamanında 7 kişiyle 7-0 yenmiş.
nese tartışmayı uzatmaya gerek yok.gs hakkıyla kazandı.
başka derbilerde görüşmek dileğiyle

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 28/02/2008 :  10:39:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sakin olun biraz! Hiçbirinizin diğerinden farkı yok sataşma konusunda. Her birinizin iletisinde tahrik içerikli kelimeler mevcut(birkaç arkadaşı tenzih ederim). Lütfen yazarken kullandığınız kelimelere biraz daha dikkat edin. Bu tür konuların sonunun nereye vardığını daha önce de gördük. O yüzden daha sakin lütfen!

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000