AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Galatasaray
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 29/02/2008 :  16:21:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim için yenilmek o kadar acı olmadı gerçekten.TÜrkiye Kupası'nı almaları bence birşeyi değiştirmez artık anlamı kalmamış bir kupadır bence.Sadece işişn içine giren sponsor ile biraz maddiyat oluyor bunada Fenerbaçe'nin ihtiyacı yoktur kanımca.

Şimdi ben digiturk'e ayda 100 lira para bayılıyorum.Seyirci sadece bu maç için o kadar ödüyor.

Hakem çok kötüydü ve en çok zamanı o çaldı maçtan 14 sarı 4 kırmızı ile. Ramam sen yine göster kartını.Ama ben dünyanın hiçbiryerinde böyle bir şey görmedim.Galatasaray'lı 36. dakikada topu değiştiriyor sarı kart.Arada kaynayan 10 saniye sen kart gösteriyorsun 30 saniye gidiyor.Hem sen onu maçın sonuna ekleyemiyor musun?Alex yürüyerek topu almaya gidiyor sarı kart görüyor.Bu Dünya'nın her yerinde avantajlı takımın yaptığı şeydir.Lincoln'ün oyundan atılmasına anlam veremedim.Küfür ettiyse direk kırmızı göster.Sen ikinci sarıdan atıyorsun.O sarıyı ne için gösteriyorsun.Lincoln çime takılıp düşüyor hemen kalkıyor faul beklemesi yok onada sarı kart veriyorsun.Taç atışlarına dikkat ettim bir adım öteden atılmasına bile izin vermedi.Maçı çok uzatmaya çalıştı ama onuda beceremedi.Lugano 6,5 dakikada çıktı ilk yarı 4 dakikada Gs nin atağında kesildi.

Bunun en büyük sorumlusu bence Erman Toroğludur.Pazar günü Maraton programını izleyenler ne dediğimi anlayacaktır izlemeyenler yorum yapmasın lütfen.Ben Erman Toroğlu'nun hakemler üzerinde %100 baskı kurduğuna inanıyorum.

Son olarak Fenerbahçe'miz için çok kötü oldu çünkü 3 cezalımız var.Kupadan, maçtan çok daha fazla üzüldüm.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 29/02/2008 :  20:09:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatırlayanınız var mıdır bilemem ama öncelikle herkese merhaba. :) 4 aylık bir aradan sonra tekrar OS'ye döndüğüm için çok mutluyum. :) Bu arada konumuzla pek alakası yok ama sitenin yeni hali gerçekten çok hoş olmuş. :) Neyse konumuza dönelim.

Maçı canlı olarak izledim. Beşiktaş taraftarı olarak elimden geldiğince tarafsız olarak yorum yapmaya çalışacağım. Dürüst olmak gerekirse Galatasaray maçın genelinde iyi değildi. Maça çok hızlı başladığı ve ilk 20 dakika oyuna hükmettiği doğru. Ama maçın kalan bölümlerinde eksik kalmasına rağmen Fenerbahçe daha atak ve daha istekli göründü. Sonuçta maç 2-1 tamamlanmış ve Galatasaray'ı tebrik etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.

Hakem konusuna gelince. Sarı kartları biraz fazla abarttığını söyleyebilirim. Lincoln'ün çime takılıp düşmesine bile sarı kart gösterecek kadar abarttı hemde. Kırmızı kart konusunda ise Lugano,Volkan ve Lincoln'ün kartları kesinlikle doğru. Ama Gökhan'a haksızlık yapıldığı kanısındayım.

Söz Gökhan'a gelmişken şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Gerçekten üzerine düşülmesi gereken ve çok yetenekli bir futbolcu. Attığı gol olağanüstüydü. Golünden önceki pozisyonunda oyuncuları çalımladıktan sonra kaleye vurmak yerine Kezman'a çıkarsaydı şu anda daha başka şeyler konuşuyor olacaktık.

Sonuç olarak Galatasaray'ı tebrik ederim. Gökhan da şımarmaz ve bu şekilde çalışmaya devam ederse A milli takımımız en az 10 sene sağ tarafta sorun yaşamaz.

İyi akşamlar..
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 01/03/2008 :  17:39:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Demek ki neymiş forumdaki kaç yıllık "Seçkin Üye"miz bile, iş GS - FB boyutuna inince, açıkçası benim ona yakıştıramadığım şeyler yapabiliyormuş (bu herkese olsa da özellikle Burak'a). Günler sonra foruma girdim (gözümden lazer operasyonu geçirdim de) bir bakayım neler olur dedim, okumaya bile tahammul edemediğim mesajlarla karşılaştım.

Özür dilerim tek tek okuyamadım mesajları çünkü "futbol" için 10 saniye bile kaybetmeye değmeyeceği belli artık, yalnız gözüme çarpanlardan HighVoltage, kobe, umut ve wolverine'e özellikle teşekkür etmeden geçemeyeceğim, güzel ve olumlu mesajları için.

Çok istesem de yorum yapmayacağım, Fenerbahçeliyim ne de olsa ve taraflı bakıyorsun gibi düşünceler yaratmak istemem, ama bilmem kaç yıldır burada olan biri olarak beni bilen biliyordur bu konularda zaten, umarım herkes de "kendi" hatasını anlayabilir...

Bu bir spordur, hobidir, altı da üstü de futboldur, bir top peşinde koşan 22 adamdır. Kendinize yazık etmeyin derim. Siz burada birbirinize haldır huldur konuşurken o hakkında konuştuğunuz kişiler de altlarında Porsche'lerle, BMW'lerle villalarına gidip, keyiflerine bakmaya devam ediyorlar.

Hayır, tribünlerdeki gibi hayatta futboldan başka birşeyi olmayan, iki kelimeyi yanyana getirip cümle kurmaktan aciz olan, yanındaki başka takımın taraftarı diye onu tartaklayabilen, ona küfür edebilen, onu bıçaklayabilen... boşbeleş insanlar olsanız (tüm tribünü kesip atmayalım hadi %10 gibisini tenzih edelim) anlayacağım da, hepinizi az ve öz tanıyorum biliyorum, okuyan, bilinçli, kültürlü adamlarsınız...

İyi ki yorum yapmadım. stop.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 01/03/2008 :  18:02:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında bunun okumakla çok alakası olmasa da kültürle pek bir alakası olduğunu düşünüyorum. Daha ziyade futbola olan bakış açımızla yakından ilgili.

Futbol karşılaşmalarının artık spor organizasyonu olmaktan çok eğlence sektörünün bir parçası olduğu su götürmez. Peki biz bunu kavrayabiliyor muyuz? Hayır! Fanatiklik bizim ruhumuza işlemiş artık. Hatta o denli ki kontrolümüzü ele geçiriyor zaman zaman. Bu sadece futbolla sınırlı da değil. Siyaset de, din de bu çıkmazın içine saplanmış durumda!

Bütün bunlara rağmen umutsuz değilim. Bir gün çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşacağımızı ümit ediyorum...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 01/03/2008 :  18:22:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Adam maça geliyor formasını falan girmiş.. Muhabir soruyor napıyorsunuz burada diye adamın cevap aynen şu: "Ölmeye geldik!!" bu nasıl bir saçmalık ya artık futbol maçları bile izlenemez hale geldi bu yüzden de insanlar birbirini kesip biçmeye başladı.. Maça gelirken adamların üstü arandığı zaman adamdan bitek "katana" çıkmıyor mübarek onun dışında bütün kesici delici alet var. Gerçekten yazık ya..

Edit: bu arada geçmiş olsun sayın ivan =)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000