|
| Yazar |
Konu  |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 28/02/2008 : 17:52:32
|
Maçtan sonra fazla deprasif olduğumdan, gidip "Şansa Bak"ı izledim. Ahmet Çakar ve finaldeki yarışmacı neşemi yerine getiriverdi. Şimdi de gazeteyi açtım baktım Ahmet Hoca "Böyle bir maç Avrupa'da olsa Cüneyt 10 yıl kadınlar liginde dahi maç alamaz." demiş.. :D Bu yorum hakem hakkındaki tüm eleştirileri özetliyor. Maçın bitimine 3 dakika kala gelen bir gol Kalli'yi büyük antranör, maçı güzel, Galatasaray'ı da eze eze yendi mi yapar bilemeyeceğim. Galatasaray elinden geldiği kadar bastırdı, Fener savundu. Fener'in atağa kalkacağı veya maçı CM tabiriyle "Time Wasting" modunda izleyeceğimiz dakikalarda da gelen kartlar durumu ve sonucu bu şekilde değiştirdi. Maçın 1-1 bitmesi Galatasaray için bir felakat olacakken, 2-1 bitip, Fener'in elenmesi sadece bazı profesyonel olduğunu sananların su üstüne çıkmasına sebep verdi. En büyük ayıp Cüneyt Çakır'la, Volkan'a tabi ki.. Ayrıca yabancı oyuncuların hakemi alkışlaması protesto olarak nitelendirilebilir ancak dünkü maçta Lugano sanmam ki "eline sözlük gözüne gözlük" tabirini bilsin ve bunu bilmesine rağmen gidip sarısı olmasına rağmen hakemin gözü önünde yapsın. Pozisyon bir daha izlendiğinde hareketin hakeme öyle bir amaçla değil, daha iyi niyetli bir yaklaşımla orada olanları görmedin canım kardeşim olarak algılanabilir. :P |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 28/02/2008 : 18:00:28
|
dodo lugono'nun hareketi için doğru diyosun.adam tabiki "eline sözlük gözüne gözlük" tabirni bilmez ama sonuçta demek istediği gözlük tak mayetindeyidi. hakemde bu hareketi cezalandırdı. volkan gerçekten dün akşam kendine yakışmayacak harektler sergiledi.tamam lincoln küfür etmiş olabilir ama senin gidip adama saldırmanı gerektirmez zaten maç boyunca hepsi bir birine küfür ediyor. eğer gerçekten lincoln volkana küfür ettiyse 2 maç ceza almalı, volkanda aynı şekilde.
daha öncede dediğim gibi inş daha iyi bir hakem düşer lig maçında.böylece daha iyi bir maç izleriz. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 28/02/2008 : 18:16:06
|
Cevap yazıp yazmamak konusunda çok çelişkide kaldım. Yazmasam, yanlış anlaşılıp taraf takındığım düşünelecek.. Yazsam şu şekilde olacaktı.. "Aynen öyle. :D" |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 28/02/2008 : 18:20:55
|
Dünyanın bilmem kaçıncı derbisi diye övünürdük ya; dünyanın en utanılacak derbisi deriz artık.
Açıkçası Türkiye Süper Ligi'nin ne kadar ''uyduruk'' bir organizasyon olduğunu bir daha anlamış oldum. Şimdi demeyin maç Kupa maçıydı diye hiç farketmez düzenleyen aynı, oynayan aynı(eğer futbol oynanıyorsa), yorumlayan aynı. Bu takım iyi bu takım kötü demeyi geçtim; bir takım güçlü yatırımlar yapıp futbolu Avrupa'daki gibi sınıf atlatmaya çalışsa önüne ilk Federasyon çıkıyor. Dünkü maçı izledikten sonra herhangi bi yönetici olsam-GS,FB veya başka bir takım- ''Üff ama, başlarım geçmişinden ....'' gibi kaba bir tabirler işi gücü bırakırdım herhalde. Futbolcular birbirinden beter, hakem desen küfür yemeye çok meraklı bir tip, top toplayıcıların kör, oyuncular üzerlerinde hangi şanlı formaları taşıdıklarının farkında değiller...
Bi de çok güzel birşey yapılıyormuş gibi;çok ilgi çekici birşeymiş gibi maçlar şifreli ve tek bir kuruluşun yayın hakkı var. Mükemmel ya!! Ya bunlar bize apaçık hakaret ediyor '' Siz elinizin altında kumanda tek hareketle dünyanın en kalite ligleri olan İngiltere, Almanya, İtalya ligini izleyebilecekken biz size 'Zübüklüğün Sonu Yok' dedirten ligimizi parayla izletiyoruz'' diye.
Sonuç olarak dün düşündüm de hakeme kızmaktan, Lugano'ya kızmaktan, yalancı-hileci Barış'a kızmaktan , top toplayıcıya kızmaktan vazgeçtim OTURDUM KENDİME KIZDIM.
SALAK MIYIM BEN??
UMARIM BU SORUYU SORARKEN FORUM KURALLARINI İHLAL ETMİYORUM?!! BİZE SALAK MI DEMEYE ÇALIŞIYORLAR? SALAK MIYIZ? SALAK MIYIM? SALAK?....
|
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 29/02/2008 : 00:17:30
|
| Sahi? Seninki de Nasrettin Hoca yorumu gibi olmuş. Okurken hem güldüm hem düşündüm. Sonra fark ettim ki, bu uyanan vatandaş profili... Darısı bizim de başımıza! |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|