CSde Five-Seven mı daha iyi Desert Eagle (Deagle) mı daha iyi 15e yaklaşık siteyi gezdim çoğunlukla pistollerden en iyisi Desert Eagle (Deagle) diyorlar dierlerine sadece buda orta parası az olanlar için ideal diyorlar fakat cs ipuçları die bir yerde Five-Seven'ın iyi özelliklerinden bahsediyor ve Desert Eagle (Deagle) yavaş ve 1 şarjörde 7 mermisi var diye kötülüyor bnmde kafam karıştır size danışıyım dedim sizce hangisi daha iyi sizin görüşlerinizden yola çıkacağım şimdiden tşklr...
Türkiyede Daha bulunmayan ve hiçbir serverde olmayan zombie pluginini size göstereceğim.Bu Zm diğer zm lere göre biraz daha gelişmiş ve daha iyi güzel eklentiler eklenmiş halidir.diğer zm lere nazaran birçok kolaylık sağlayan zm miz türkiyede sadece bizde bulunmaktadır! Şimdi sizlere serverimizi ve gelişmiş zm mizi tanıtmak istiyorum !!!
Size kısaca birkaç tane önemli özelliğklerimizden bahsedeyim.Kısayol komutlarımız lazer almak ve aldığın lazeri kullanmak için işe yaramaktadır.f2 basıp otomatik lazer alabilir f3 bastığınızda ise otomatik lazeri kurabilirsiniz.+setlazer bilmem ne lazer yazmaya hiç gerek yoktur.
Virüs Bombası bulunmkatadır en sondaki resimde gorucek ve daha iyi anlayacaksınız.Virüs bombası 10 Silah paketi değerinde olup attığınız yere yakın olan insanları direk zm yapar uğraşmanıza pek gerek yoktur.bu bombaya sahip olmak için öncelikle dediğim gibi 10 silah paketine sahip olmak ayrıca M menusu esya satın al menusunde 4 sırada alabilirsiniz.
Serverimizde Herkes 2 lazer alma hakkına sahiptir.Lazerler 800$'dır.