AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 24/02/2004 :  13:35:42  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim fikrim seninkiyle aynı kucukseytan.
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 24/02/2004 :  13:43:50  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Tilki Çocuk tarafından yazılan:

Benim fikrim seninkiyle aynı kucukseytan.

Teşekkür ederimAma ard arda mesaj yollama yöneticiler uyarabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 24/02/2004 :  15:39:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Tilki Çocuk tarafından yazılan:

alıntı:
leg0l4s tarafından yazılan;
Galatasaray'dan başkası yalan.
Herşeyimsin..::GaLaTaSaRaY

Niye durup dururken Fenarbahçe diye bir konuya bunu yazıyorsun? Kavga çıksın diye mi? Biri Galatasaray konusuna gitse orada En büyük fenerbahçe. Boşuna tartışmaın. Galatasaray kötü.yazsa güzel olurmu?

Gerçekler acıdır.Galatasaray BU SEZON kötü.Bunu Galatasaray konusunda yazsan da benim için farketmez.

Ama GALATASARAY HER ZAMAN EN BÜYÜKTÜR!!!(Gerçekler acıdır bunu kabullenmeyi öğrenmek lazım.)

Ayrıca konu Fenerbahçe diye açılmış ama Beşiktaş ile ilgili de soru var.Belki Galatasaray ile ilgili bir yazı buraya yazılmaması gerekirdi ama dediğim gibi gerçekler acıdır.

Ben de sana katılıyorum leg0l4s.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 24/02/2004 :  16:34:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kucukseytan tarafından yazılan:

Rappier,
O cevaplar benim kendi cevaplarım ben sadece sizlere fikirlerinizi sordum.Yani alır mı alamaz mı şampiyon mu değil mi vs.

Bu senin kendi düşüncen olabilir ama genelde tüm FB'lilerde aynı tarz var. Karşı çıktığım ve sinir olduğumda bu tarz. Takımın dünyanın en iyi takımı bile olsa futbolda KESİN kelimesi kullanılmaz. Her yeni sezonun başlangıcında diğer tüm takım yöneticileri çıkar 'bu sene şampiyon olmayı hedefliyoruz' der, FB'den bir yönetici çıkar 'bu sene kupalara ambargo koyduk hepsi KESİN bizim' der. Yapılan bu söylevin ne kadar tutarlı ve doğru bir hareket olduğuna buyrun sizler karar verin.
Kaldıki FB'nin geçmişteki başarılarını hep beraber izledik. Unutmayınki şampiyonlar ligini alacağız diye yola çıktığınız ikinci senede grup'tan çıkmayı bırakın tüm zamanların en kötü ikinci performansını sergilediniz. Bir yada iki gol fazladan yeseydiniz tüm zamanların en kötü takımı olacaktınız (((
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 24/02/2004 :  19:55:01  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bora Poyraz bunu Fener bahçede yazarsan kavga çıkar. Çoğu kişi uyarı alır. Bunu niye Galatasaray konusunda yazmıyorsun. Rappier bu arada Kucukseytan kesin dememiş kendi fikrini belirtmiş. Kucukseytan sanada beni uyoardığın için teşekkür ederim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000