Fenerbahçe konusu açıldı diye hiç GS, BJK veya başka bir söz geçmiyecek diye bir kural varda ben mi bilmiyorum. Fenerbahçe'nin GS ve diğer takımlarla karşılaştırılmasını yapmak kötü birşey mi? Bana sorarsanız herkes belli bir seviyeyi aşmayacak şekilde birşeyler söylerse zaten tartışma olmaz. Ben de bir Galatasaraylıyım ve Fenerbahçe konusunda görüş belirtmem neden yasaklansınki. Ben Galatasaray'dan başkası yalan dedim ve yine bu lafın arkasındayım. Kötü birşey söyediğimi düşünmüyorum. Bora Poyraz arkadaşımın da o sözleri bu kadar çok yanlış anlaşılacağını bilseydi eminim söylemezdi. Asıl önyargılı davranan bazı kişilerden dolayı böyle tartışma çıkıyor. Yoksa kim, niye kavga çıksın diye yazı yazsınki.
Daha önceden bende çok saçma düşünceler içerisindeydim ancak artık eskisi gibi düşünmüyorum. Belki etrafımdaki insanların fanatik olmamasındandır ama eskisi gibi bir yenilgiden sonra hakeme saldırmak veya suçu karşı takımın lobisine bağlamak gibi yanlış düşünceler içerisine girmiyorum.
Tıpkı Fenerbahçe'nin bu kesin şampiyon olmadığını düşünmem gibi. Elbette takımımın şampiyon olmasını istiyorum, ayrıca şampiyonluğa olan inancım hala var ancak 'kesin' demek mümkün değil. Üstelik mantıksız bir düşünce olur bu.
Bora Poyraz bunu Fener bahçede yazarsan kavga çıkar. Çoğu kişi uyarı alır. Bunu niye Galatasaray konusunda yazmıyorsun. Rappier bu arada Kucukseytan kesin dememiş kendi fikrini belirtmiş. Kucukseytan sanada beni uyoardığın için teşekkür ederim.
Okuma yazması olan birisi olarak 3. maddede ne yazdığını okuyabiliyor ve ne anlama geldiğinide biliyorum. İşin tilki'liğine kaçmanın anlamı yok....
Sen Fenerbahçe şampiyon olabilir mi dedin. Bende Galatasaray'dan başkası yalan dedim. İstersen konuyu nereye saptırmaya çalıştığını söyle ona göre cevap verelim.