alıntı:leg0l4s tarafından yazılan; Galatasaray'dan başkası yalan. Herşeyimsin..::GaLaTaSaRaY
Niye durup dururken Fenarbahçe diye bir konuya bunu yazıyorsun? Kavga çıksın diye mi? Biri Galatasaray konusuna gitse orada En büyük fenerbahçe. Boşuna tartışmaın. Galatasaray kötü.yazsa güzel olurmu?
Mesajımda kavga çıkarmak istenenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Eğer konuyu saptırmaya çalışan bensem, ne amacında olduğumu söylede bende bileyim.
Rappier ben butün mesajları okumadan asla bir konuya mesaj göndermem. Bu arada Küçükşeytan kesin demiş.
Hadi birşey demeyeyim diyorum ama sizler kendiniz laf söyletiyorsunuz. 3. madde ne diyorsun ardından birde tüm konuları okuyorum diyebiliyorsun. Bence atılan ilk mesaja bak hem konunun ne olduğunu anlarsın hemde nerede yanlış yaptığını öğrenirsin.
Ve lütfen bir daha benim yazdıklarım konusunda yorum yapma, ayrı dilleri konuşan kişilerin anlaşması oldukça zor oluyor ve şu anda bu zorluğu yaşıyoruz. Ben bu siteye kafayı dağıtmak, günlük streslerden kurtulmak için giriyorum. Birde insanlarla anlaşma-anlaşamama krizleri yaşamaya niyetim yok. Bu söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim. İrtibatı kestiğin için şimdiden teşekkürler....