AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 27/02/2004 :  17:02:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Tilki Çocuk tarafından yazılan:

Rappier 3. Madde ile ne demek istein?

Lütfen konuları tamamen okumadan atılan bir mesaj üzerinden yorum yapmayın. Biraz abes oluyor.......................
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 27/02/2004 :  20:21:05  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu saptırmaya çalışan sensin Legolas. Rappier ben butün mesajları okumadan asla bir konuya mesaj göndermem. Buarada Küçükşeytan kesin demiş.
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 27/02/2004 :  20:44:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

alıntı:
leg0l4s tarafından yazılan;
Galatasaray'dan başkası yalan.
Herşeyimsin..::GaLaTaSaRaY

Niye durup dururken Fenarbahçe diye bir konuya bunu yazıyorsun? Kavga çıksın diye mi? Biri Galatasaray konusuna gitse orada En büyük fenerbahçe. Boşuna tartışmaın. Galatasaray kötü.yazsa güzel olurmu?

Mesajımda kavga çıkarmak istenenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Eğer konuyu saptırmaya çalışan bensem, ne amacında olduğumu söylede bende bileyim.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

tuta
Üye

Turkey
İleti 202

İletim - 27/02/2004 :  21:54:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bu sene fener şampiyon gibi gözüküyor ama belli olmaz avrupa'da büyü bir başarı olmaz ama gideriz son olarak
EN BÜYÜK FENER BAŞKA BÜYÜK YOK!!!

Oyun oynayanlar iyi oynamak için hile yapar en iyi oynayanlar asla hile yapmaz
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 28/02/2004 :  18:02:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

Rappier ben butün mesajları okumadan asla bir konuya mesaj göndermem. Bu arada Küçükşeytan kesin demiş.

Hadi birşey demeyeyim diyorum ama sizler kendiniz laf söyletiyorsunuz. 3. madde ne diyorsun ardından birde tüm konuları okuyorum diyebiliyorsun. Bence atılan ilk mesaja bak hem konunun ne olduğunu anlarsın hemde nerede yanlış yaptığını öğrenirsin.

Ve lütfen bir daha benim yazdıklarım konusunda yorum yapma, ayrı dilleri konuşan kişilerin anlaşması oldukça zor oluyor ve şu anda bu zorluğu yaşıyoruz. Ben bu siteye kafayı dağıtmak, günlük streslerden kurtulmak için giriyorum. Birde insanlarla anlaşma-anlaşamama krizleri yaşamaya niyetim yok. Bu söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim. İrtibatı kestiğin için şimdiden teşekkürler....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000