AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/03/2004 :  22:44:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lucescu'nun istifa ettiği konusunda haber yok. Nereden duydun bilmiyorum ama asparagas bir haber herhalde

Tilki Çocuk, kimsenin kavga çıkarmaya çalıştığı yok. Boşuna uzatma konuyu. Barış, sen de cevap verip uzatma lütfen.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 09/03/2004 :  12:44:28  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
thakki1 tarafından yazılan:

lucesku istifamı etti?

Çok pardon yanlış anlamışım
Sayfanın En Üstüne Git

olcayaltin
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 09/03/2004 :  15:06:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dört sene üstüste şampiyon olduk avrupanın kralı olduk gerçekleri tarih yazar tarihi de GALATASARAY

altıntaş
Sayfanın En Üstüne Git

aardc
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 10/03/2004 :  19:18:04  Bilgileri Göster  aardc'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Onu bunu bilmem beşiktaş bu sene yine şampiyon olacaktır bu aralar kötü gidiyor ama Lucescu takımı toparlar ...
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 11/03/2004 :  19:16:07  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kucukseytan tarafından yazılan:

Lucescu ve Terim isitfa etti.Bakalım n'olucak.

neden sallarsın böyle anlamadım ama ben bir bjk liyim
gelelim fenerin konusuna
bu sayfada eğer gs nin konusunu istemiyorsan bu konunun adı fb die acldıysa bırak öyle kalsın bjk nin adını bu konuya anmayın yada susun herkez istediğini yazsın bu arada gs yi nasıl yendiğinizi herkez biliyor aynı şekilde bjk yide bu hakemler sayesinde bile sampiyon olamazsanız yazık size

thakki1 kardes bide yönetici olucaksın lütfen olayları kızıstrma lucescu istifa etti fln yaz ne kadar dua etselerde fb liler hani bi laf wardır ..... istedi die diye neyse
kimse daum yerine daam weya terim yerine tarak yazmıyo bilmiyosan yazma

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000