|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 14/03/2004 : 13:02:38
|
sırp mesajlarına dikkat et ortalığı kızdıran sensin, lucesku yazınca ne oldu adam değerindenmi kaybetti, kaldıki kasıtlı yapmadım, dauma ister daam de ister doum, beni yaptığı iş ilgilendirir üçüncü şahısların taktığı isimler yada yaptığı yorumlar değil, olmuyor futbol tartışmayıda siyaset tartıuşmayıda beceremiyoruz, millet birbirine ortalığı germe yazıyor ama kendi mesajıyla geriyor, gelelim bu hakemlerle şampiyon olamazsak yazık sözüne, siz nasıl geçen sene şampiyon oldunuzsa bizde bu sene şampiyon olacağız, bu sene bu hakemlerle 8 puan öne geçmedinizmi, başarısızlığı hakemlerde değil kendi yönetiminizde arasanız iyi olur, yıldırım demirören ve kıvanç oktay serdar bilgili tarafından tasviye edildikten sonra takımınızda bir karışıklık oldu, halada düzelmedi, üstüne sinan enginde pasifize edildi ve işler tersine döndü, biryerde işlerkötüye gidiyorsa ordan çok ses çıkar, nezaman fb de işler kötüyse hep hakemler ve federasyon suçlanmıştır, aynı şey gs ve bjk içinde geçerli, 8 puan öndeyken işlerin tersine döndüğünü anlayan, lucesku yada lucescu açtı ağzını yumdu gözünü, bu onun ilk vukuatı değil aynı şeyi gsdeykende yapmıştı, şu bir gerçek üç büyükler kollanıyor, geçen sene gençlerbirliğinin olası şampiyonluğu engellendi, uzun zaman öncede samsunspora birtakım ayakoyunları yapılmıştı, ama bana kimse bu sene fener hakemlerle şampiyon olacak diyemez, bu korkunuz neden inönüde yenin bizi şampiyon olun, ama takımınız iyi oynamıyor diye başkalarına kulp takmayın, son olarak gs maçını nasıl kazandığımıza gelelim, ikinci golden önce faul vardı tamam, faulden sonra direk golmü oldu, gs nin golü ofsayttı, erman efendi değil desede eğer altıpasın içinde bir oyuncu ofsayttaysa pozizyon ofsayttır, geri kaçmıyor ve kaleciden yada direkten dönmesi muhtemel bir topa vurabilecek bir pozisyonda, birde hoijdonkun(bunuda muhtemelen yanlış yazdım, alınacak darılacak fblilerden özür dilerim) topa vurulmasının engellendiği pozisyon varki fb düşmanı erman bile penaltı dedi, işte böyle yendik, daha öncede dediğim gibi bir yerden fazla ses geliyorsa, orda bir terslik vardır, ya hakemlere yüklenilir, ya federasyona yüklenilir, ya futbolcuların yıllardır gittiğinde ses çıkarılmayan ve hasıraltı edilen pavyonlar basılır, yada bir harf yanlışlığı yüzünden çıngar çıkarılmaya çalışır, yöneticiliğimi eleştirmek sana kalmadı, sitenin genel koordinatörü var, editörü var, editör yardımcısı var, işimim iyi yapmadığımı düşünüyorlarsa yöneticilikten alırlar, önce aynaya bakmayı deneyelim, başkalarında hatayı sonra arayalım |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|