AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM ve FM Serileri İçin Önerebileceğiniz Oyuncular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 18/03/2008 :  18:13:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar burda oyun için önerebileceğimiz oyuncuları yazalım yalnız yazmadan önce hangi oyunu için geçerli olduğunu belirtirseniz de iyi olur. Daha fazla konu kirliliği olmaması için açtım bu konuyu Öneriler kısmına da bunun sabitlenmesi fikrini söyledim.Tutulursa sabitlensin işe yarar bence.?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 18/03/2008 :  22:59:16  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
her iki oyun içinde olanlar;
>KİM KALSTROM
>HENRİKK LARSSON
>ERKAN SEKMAN
>RUBEN(KALECİ OLAN)
>ABDURRAHMAN KEÇELİ
cm için olanlar;
>KADER KEİTA
>DİDİER DROGBA
>ALTAN
>LANDREU
>MEHMET YILMAZ
fm için olanlar;
>ÖZGÜRCAN
>TOULUSE KALECİSİ
>MEHDİ MAHDEVİKYA(YANLIŞ YAZDIM PARDON)
>PANTELİC
>EMRE BELEZOĞLU
tcm için olanlar;
>WAYNE ROONEY
>TEDDY SHERİNGAM
>EMİLE HESKEY
>JONATHAN WOODGATE
>TUNCAY ŞANLI
lma menager için olanlar;
>DOWNİNG
>HULİO ARCA
>JERMAİN DEFOE
>SOLDADO(REALLİ OLAN)
PHİL NEVİLLE

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Yoshimatsu
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 19/03/2008 :  06:03:37  Bilgileri Göster  Yoshimatsu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mrb Değerli Arkadaşım Elimden Geldiğince Size Yardım Etmeye Çalısıcam.

Ben tam bir cm 01 02 hastasıyım bu oyunu senelerce oynuyorum ve daha iç bıkmadım bir ara durum o kadar hal almıstıkı kendı kendıme demecler filan vermeye baslamıstım :) sozun kısası ilk önce cm 01 02 defans oyuncularıyla başlayalım.

Defans Oyuncu OlarAK Önerebileceğim cok alternatif var ama oyuna ilk basladıgında Taribo West ' i bedavadan alabiriz gercekten cok iyi iş yapiyor defans sol kanadını 2-3 sene idare eder. sonra Okoronkwo weya alternatifi Udeze bu oyuncularda maliyetleri dusuk ama cok super işler yapiyor Udeze mesala hangi takıma koyarsanız koyun performansı hiç dusmeden artıyor. defans oyuncusu olarak biraz'da paraya kıyıp en iyi defans bende olsun diyorsan Alessandro Nesta 'yı kesinlikle öneririm Alessandro Nesta 'nın yanında stam'ıda aldınmı iş bitti gibi birşey. Türk Olarak Diyorsan Defans Oyuncusu olarak önerebileceğim 2-3 tane futbolcu var. bunların basında Suat Usta Sümmer Beyhan ve serkan özsoy Orhan Ak derim.. Gelelim Orta Saha oyuncularına . orta saha oyuncularında kesinlikle alınmasını tavsiye ettiğim 2 tane oyuncu var. bir tanesi aghahowa biraz tuzluya patlayabilir ama aldıgın fiatın 3-4 katına 2 sene sonra rahat satarsın. ötekisi olarakda Sergey Nikiforonko tam bir orta saha uzmanı ama sadık degildir iste takımda 2-3 sene sonra ayrılmak istiyor. orta saha sol taraf dersende NelsoN Cueves var ... Forvetlere Gelicek Olursak Tabi Herkezın Bildiği Üzere tsigalko var bu adam tam bir gol canavarı forvetınızı 3 lu sistemde oynatırsanız mesala 4-3-3 sisteminde tsigalko 'da forvetın ortasına koyarsanız markaj yapılamıyor ozaman ki durdurabiline aşk olsun. 35 yasına kadar oynar ve her mac 2 gol ortalaması vardır 4 sene turk oluyor. sonra forvet olarak yaşlı kurt dediğimiz Romario var bu adam ilerlemiş yasına rahmen tam bir kurt yani her mac ya gol atar yada assit yapar. Turk Olarak Dersen Murat Sözkesen gercekten cok iyi bir potansiyeli vardir. buyuk macların adamı diyebilirim susar susar buyuk maclarda 2 tane atar macı kurtarır. benden bu kadar daha cok oyuncu var sana sayabileceğim ama bunlar en bilindikleri die soliyorum . zaten oyunun en buyuk zevki bu oyuncuları almadan basarıyı yakalamaktır saygılarım'la ^^

http://i10.photobucket.com/albums/a139/nalingrandi/legal.gif
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 19/03/2008 :  15:44:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yoshimatsu bnde çok fena oynardım cm 01-02 ama sistem vista oldu benim artık çalıştıramıyorum o yüzden xS önerdikleriniz için sağolun bu arada umarım devamı gelir

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 20/03/2008 :  18:02:39  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benimkileri alırsan faydasını görursun he bide sadece sportif başarıya bakma ozgucanı bi alıyosun 5 e katlanıo oynamasa bile ona da bak

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Yoshimatsu
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 20/03/2008 :  19:09:28  Bilgileri Göster  Yoshimatsu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Korn Arkadasım Vistada calısıyor oyun yanlıs hatırlamıyorsam arkadasım oyunuyordu vista'da . ilk cm 01 02 yukledın sonra bilgisayarım sağ tus ozellikler gelişmişe giriyoruz oradan performans geliyoruz ayarları tıklıyoruz oradan tekrar gelimişe giriyoruz sanal belleği değiştiriyoruz yani değiştir'e tıklayıp başlangıc boyutunu (b) 4000 en buyuk boyutu (MB) 400 yaptıkdan sonra ayarla diyoruz sonra tamam deyip cıkıyoruz. bundan sonra oyuna oynayabiliyoruz yanlıs hatırlamadıysam yontem buydu arkadasım. veya cm nereye kurulu ise ornegin C:\Program Files\Cm2001-2002 bu klosorde ise oraya girip cm0102_GDI'nin ustune sağ tus tıklayıp özelliklere giriyoruz ordan uyumluluk kısmından wista'yı tıklıyoruz sonra tamam diyip cıkıyoruz we oyunumuza baslıyoruz. bu 2 yontemden birisi olması gerekliydi galiba yanlıs hatırlamıyorsam. elimden gelen bunlar saygılar ^^

http://i10.photobucket.com/albums/a139/nalingrandi/legal.gif
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000