AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 World of Warcraft
 wow a baştan başlayacağım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 30/03/2008 :  15:15:45  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Başlamasına başlicazda para yok:D adam gibi lagsiz,bugsız,çok kişili bi free server bilen var mı?

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 30/03/2008 :  21:37:31  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
www.arthasrise.com

Ek: Ally'dayım

Ek2: İmzadan anlaşılıyor niye yazdıysam
Ek3: Online oyunlar bölümünde wow var

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 30/03/2008 :  22:11:19  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
anlatsana biraz kaç kişi online oluyor genelde,bug var mı.. vb?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 31/03/2008 :  17:06:32  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu anda bug'dan sayacagın tek bug hunterların steady shot'u +423 yerine 423 vuruyor. Online oyuncu çok kadar fazla değil ama her geçen gün char importlar oluyor. Bozulan, yozlaşan serverlardan her gün oyuncular geliyor ve sayı artıyor. Ally'da 30 kişi online ortalama baktığında

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 31/03/2008 :  21:44:32  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
off o zaman mecburen şu blizzard a bi şekilde para yatırmam gerek:S param var ama kredi kartım yok,sen başka bir yöntem biliyor musun?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/04/2008 :  20:14:09  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Pre-paid kart. Burada bulacağımı sanmadığımdan aramıyordum x)

Arkadaşına al 20 milyon, şu hesaba yatırıver 12€ şeklinde bir istek de olabilir. Ya da arthasrise >.>

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000