AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 47

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 11/05/2008 :  16:17:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
TeşekkürLer Galatasaray..
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 11/05/2008 :  17:42:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray a tebrikler.. İsterseniz brezilya milli takımını getirin(lafım fenerbahçe ye) olmayınca olmuyor.Bu işler tamamen futbolculara bakmıyor.İstek olmayınca hiçbir şey olmaz.Galatasaray daki istek,şampiyonluk hevesi bütün takımlardan fazlaydı.Bu yüzden de başarılı olmaya devam ediyorlar. Tebrikler..Trabzonspor sayesinde uefa dayız.İnşallah bundan sonra yıldırım demirören i bir an önce kovalayarak daha başarılı bir sene geçiririz.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 12/05/2008 :  17:08:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
N'oluyor anlamadım ki. Ne dedim ki ağır olsun!! İso demiro şampiyon yerine ampiyon yazmış, bende ona hatasını vurgulamak için yazdım. Ama siz neyi nasıl anlıyorsanız bilemem orasını. Biraz dikkatli olsanız, üstteki iletiyi okursanız anlarsınız. Yargısız infaz yapıyorsunuz. Ama diyorsanız ki gerçek odur, ne olursa olsun ben onu öyle bilirim, o da sizin sorununuzdur. Sonuç olarak YARASI OLAN GOCUNUR!.. KURU HAVADAN NEM KAPMAYINNN!..

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 12/05/2008 :  18:50:53  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aa simdi gördüm bende anlamadım ki herkes ağır konuşma falan diyo şimdi sözlükte ampiyon ne demek ona bakcaktım benimde bu klavyenin ş harfiyle işim var

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 12/05/2008 :  21:26:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne oldu kobebryant,TheBodyGuard, inter_23!!! Bilmeden yazarken iyiydi. Şimdi birşey söylesenize. Bilmeden boş boş konuşmak her zaman kolaydır.

Bana hazmedemiyor diyenlere bakın bir hele, eğer kendileri yanlışlıklarını hazmetselerdi , gelir özür dilerlerdi. Ama özür dilemek karakter sahibi olmak ister, çok mu şey istiyorum ne? He şimdi ağır konuştun diyebilirsiniz, ama siz demek ki bundan anlıyorsunuz...

Bu arada iso demiro, ampiyonun kendi başına bir anlamı yok, bunlar farklı yöne çektiler kelimeyi!..

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 47 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000