AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 47

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 13/05/2008 :  10:59:29  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gerek yok polemiğe :)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 13/05/2008 :  14:09:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu arada iso demiro, ampiyonun kendi başına bir anlamı yok, bunlar farklı yöne çektiler kelimeyi!..

Yanlış yazdığın o kelime(ampiyon) herkes tarafından farklı yorumlanabilirdi. Hele hele fenerbahçe nin elindeki fırsatı kaçırıp galatasaray ın şampiyon olduğu günde farklı anlaşılması çok doğaldı.Kimsenin konuyu farklı yöne çektiği falan yok. O an sinirinden öyle bir şey yazmış olabilirsin diye söylendi bu sözler sana. Bunda kötü bir şey yok ki! Neden hemen sinirlenip hitap şeklini değiştirdin anlamadım. Ufak bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir problem oldu. Bu konuyu uzatmaya hiç gerek yok. Ayrıca bu şekilde ufak bir yanlış anlaşılma olnca hitap şeklini değiştireceksen, hiç değiştirme daha iyi.. Hadi herkese kolay gelsin... Bu konu burada kapansın.!

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 13/05/2008 :  15:27:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
scrambler biz seni uygun bir dille uyarmaya çalıştık buranın seviyeli bir forum oldugunun farkındasındır umarım... Ayrıca kimin boş kimin dolu olduğunu da konuşmalarından belli ettin bizim birşey söylememize gerek kalmadı... Bende Fenerbahçeliyim ama bu kadar ağır tepki vermedim.. Dikkat et biraz lütfen.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 13/05/2008 :  17:05:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
@TheBodyGuard: Düzgün konuş.

@inter_23: scrambler hazmetmek lazım bazı şeyleri. Keşke herkes Caner gibi olsa...

Bunların neresinde beni uyarmak isteyen bir amaç var. Ben bunu göremedim. Hiç sebep sormadan, olayın aslını öğrenmeden sert bir dille yazılmış mesajlar bunlar. Bende doğal olarak sert bir dille yanıt verdim. Bunda Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinden dolayı gerçekleşen bir sertlik yok. Dikkat etti iseniz iletimde 'Tebrikler' yazdığımı da görmüşsünüzdür. Ben öyle futbol yüzünden tartışmayı sevmem zaten.

Bu arada kusura bakma kobe, o sinirden dolayı sana da çatmışım, sen uyarmışın beni, fakat ben dediğim gibi sinirden anlayamamışım.

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 13/05/2008 :  20:06:00  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
öf benim bu ş harfi amma dertliymiş :D Onun yüzünden bir konu kapanıyo iyi mi?

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 47 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000