AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 47

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 27/08/2008 :  15:42:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçeye iyi bir er lazım.Takımda herkes general maşallah.Sanırım bu er eskide Aurelio idi onun yerinin doldurulması lazım.Bu arada G.Antep sağlam takım kurmuş kanımca.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 27/08/2008 :  16:00:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anadolu kuluplerinin yabancı transferleri iyi bir istikrar yakalarlarsa bu sezon lig cok zevkli gececek görünüyor.. İsabetli ve kaliteli transferler var gercekten..
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/08/2008 :  19:32:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam belki iyi oyuncular transfer etmeye başladılar belki de şampiyon olmaya aday olacaklar..İyi bir ekip olup 3 büyüklere kök söktürecekler ama ilk haftadan bunların kestirilmesi imkansız.Abartmayı seven bir millet olduğumuzu sürekli belli ediyoruz.Ntv Spor'da Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe-Gaziantepspor yorumunu dinliyordum ve nasıl hemen bir takımın övüldüğünü,göklere çıkartıldığını gördüm.İyi güzel de 1 maçta sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun be Sergen yapma bunu!Futboldaki profosyonelliğini neden biraz da yorumculukta göstermiyorsun anlamış değilim.Bu kadar acemice yorumlar böyle futbol tarihinde ismi geçen usta birisine yakışmıyor bence.İşte Sergen'in o abartı dolu sözlerinden birkaçı:"Gaziantepspor çok iyi bir takım olmuş.Ben böyle bir takım anlayışı görmedim.Bu takım hiçbir takıma yenilmez." ve daha birsürü sallamalar.Tamam belki bu sene Gaziantepspor herkesi şaşırtacak belki şampiyon olacak ona birşey demem ama hiçbir takıma yenilmez diye bir yargının kesinlikle önyargı olduğu düşüncesindeyim.Bu kadar kolay kestirip atmak ne kadar ucuz

Not:Yazımı okuduğunuzda fenerli olduğumu ve mağlubiyeti hazmedemeyip böyle suçu başkalarında arayan birisi olduğumu sanabilirsiniz ama bununla kesinlikle alakası yok beni tanımayanlara söylüyorum ben fanatik bir Beşiktaşlıyım.Yazımın amacı kesinlikle bununla ilgisiz olup basit yapılan yorumlara dikkat çekmektir.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 27/08/2008 :  19:35:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten imzandan da anlaşılıyor BJK'li olduğun (=

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 30/08/2008 :  18:27:30  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru
Sergen yalçının böyle bir yorum yapması beni şaşırttı 4 büyükler bile hiç yenilmeden şampiyon oldu diye bir şey yok bu neredeyse imkansız gerçekten yapsalar 102 puan olurdu lider ama hatırladığım kadarıyla en yüksek puanla şampiyon olan takım galatasaray'dı ve 85 puan almıştı.(2005-06 sezonu)

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 47 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000