|
Yazar |
Konu  |
killer_ar_ar
Üye
    

Turkey
İleti 162 |
İletim - 02/06/2008 : 20:42:59
|
nassı ya?? |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye
    

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 23/08/2008 : 21:06:39
|
GaLatasaray 4-1 Denizlispor '35 Harry KeweLL '45 Fatih Yiğen '77 Hakan Balta '85 Barış Özbek '90+4 Cassio Lincoln
Galatasaray lige gollü bir baslangıc yaptı, biri cıkıp 4 atmazsa ilk haftanın lideri diyebiliriz.. (: |
 |
|
inter_23
Yönetici
    

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 25/08/2008 : 01:23:41
|
İlk haftanın lideri de olduk =)
Trabzonspor rahat kazandı.
Fenerbahçe Antep karşısında resmen ezildi.
Bjk Antalyaspor'un hataları ve hırsıyla, geriden geldiği maçta 3 - 2 kazanmasını bildi... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
scrambler
Üye
    

Turkey
İleti 380 |
İletim - 25/08/2008 : 01:31:38
|
İnter'de Roma'yı penaltılarda eleyerek Süper Kupa'nın sahibi oldu... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye
    

Turkey
İleti 675 |
İletim - 26/08/2008 : 11:56:53
|
Galatasaray, farklı kazanmış olsa da henüz istenilen seviyede değil. Farkın oluşmasında rakip takımın 10 kişi kalması en büyük etken. Yine de lige 3 puanla başlamak önemliydi ve Galatasaray da bunu başardı. Denizlispor için de bir kaç sözüm olacak. Eğer bu futbolla devam ederlerse ligde kalmaları bir hayli zor.
Fenerbahçe'ye gelince, inter hocamın da dediği gibi Gaziantep karşısında resmen ezildi. Fenerbahçe, daha önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezon da lige yenilgiyle başladı. Özellikle Aurelio'nun yokluğu çok hissedildi. FB'ye acilen bir ön libero lazım. Yoksa Maldonado'yla olacak iş değil. Gaziantepspor'u da tebrik etmek lazım. Gerçekten Fenerbahçe'yi çok iyi etüd etmişler. Oynadıkları futbol ilerisi için umut verdi. Özellikle Tabata ve Erman harikaydı.
Beşiktaş'ta ise, bana kalırsa BJK çok kötü futbol oynamadı. İki bocalama döneminde kalesinde iki gol gördü. İkinci yarıda ise bambaşka bir Beşiktaş vardı. Tabiki bunda rakibin geriye çekilmesi en büyük etken oldu. Antalya geriye yaslandıkça da Beşiktaş'ın golleri geldi. Özellikle maç 2-2 giderken Antalyaspor'un topunun direkten dönmesi ve karşı atağın Antalya kalesinde gol olması BJK adına çok büyük şanstı. Bu maçın yıldızı, kaptan Delgado'ydu. Aldığı para kuruşu kuruşuna helal olsun diyorum. Delgado'nun yanı sıra Bobo ve Cisse de Beşiktaş'ta ön plana çıkan isimlerdi. Holosko, Aydın ve Gökhan da hayal kırıklığıydılar.
Trabzonspor'u ise ilk maçında beğendim. Rakip 10 kişi kalmasaydı ne olurdu orasını bilemem ama, Trabzonspor tek kale maç yaptı. Yattara ve Selçuk maçın yıldızlarıydı bence. Özellikle TS taraftarını çok beğendim. 90 dk takımlarına destek oldular. Sonuçta da haklı bir galibiyet aldılar.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|