Özeti izlerken bir vahşete tanık oldum. Son dakikalar mı ne FB taç kullanırken kullandıktan sonra Kayseri yedek kulübesi 2. topu içeri atıyor. GS'li top toplayıcı çocuk bile atsa çocuktur yapar( ki orada bi artniyet de yok bence); ama koskoca adam be koskoca adam. Hadi bugün top atarak bir puan aldın neye yarayacak.
Bu arada kusura bakmayın da Kayseri FB'den bir puan alıp saygı göreceğine çıkıp erkekler gibi futbol oynayarak yenilsin; Kayseri kök söktürdü diyelim.
Türkiye'de çok yaşandı. Anadolu takımı dakika 20'lerde 2-0 geri düşünce hücum oyuncusu alıp saldıran hocalar fark yiyince kovuldular. Sanki hiçbir şey olmamış gibi savunma yapıp 3-0 yenilse daha başarılı olacaktı.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
fp yenilior arkadarlar 1-0 fp artık ... cıkar aradaslar ben türküm fp nin su chealsiyi yenip finale cıkmasını isterim ama böle olursa cıkamayacak bu arada ben bi gs liyim gs ile fp yanyana gelse gs ye kacak yapmayan türk takımı derim fp ye serefsiz kra paracı derim doru deilse söyleyin arkadaslar ayıptır sölemesi gs fp yi parmaında oynatır paraya bakmaz bu isler
fp yenilior arkadarlar 1-0 fp artık ... cıkar aradaslar ben türküm fp nin su chealsiyi yenip finale cıkmasını isterim ama böle olursa cıkamayacak bu arada ben bi gs liyim gs ile fp yanyana gelse gs ye kacak yapmayan türk takımı derim fp ye serefsiz kra paracı derim doru deilse söyleyin arkadaslar ayıptır sölemesi gs fp yi parmaında oynatır paraya bakmaz bu isler
kardeş fenerbahçe de p harfi yok diye biliyorum ama