AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 47

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 08/04/2008 :  17:09:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Özeti izlerken bir vahşete tanık oldum. Son dakikalar mı ne FB taç kullanırken kullandıktan sonra Kayseri yedek kulübesi 2. topu içeri atıyor. GS'li top toplayıcı çocuk bile atsa çocuktur yapar( ki orada bi artniyet de yok bence); ama koskoca adam be koskoca adam. Hadi bugün top atarak bir puan aldın neye yarayacak.

Bu arada kusura bakmayın da Kayseri FB'den bir puan alıp saygı göreceğine çıkıp erkekler gibi futbol oynayarak yenilsin; Kayseri kök söktürdü diyelim.

Türkiye'de çok yaşandı. Anadolu takımı dakika 20'lerde 2-0 geri düşünce hücum oyuncusu alıp saldıran hocalar fark yiyince kovuldular. Sanki hiçbir şey olmamış gibi savunma yapıp 3-0 yenilse daha başarılı olacaktı.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Jakuza
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/04/2008 :  22:10:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fp yenilior arkadarlar 1-0 fp artık ... cıkar aradaslar ben türküm fp nin su chealsiyi yenip finale cıkmasını isterim ama böle olursa cıkamayacak bu arada ben bi gs liyim gs ile fp yanyana gelse gs ye kacak yapmayan türk takımı derim fp ye serefsiz kra paracı derim doru deilse söyleyin arkadaslar ayıptır sölemesi gs fp yi parmaında oynatır paraya bakmaz bu isler
Sayfanın En Üstüne Git

Jakuza
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/04/2008 :  22:11:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hadi by arkadaslar
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 09/04/2008 :  19:12:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Jakuza tarafından yazılan:

fp yenilior arkadarlar 1-0 fp artık ... cıkar aradaslar ben türküm fp nin su chealsiyi yenip finale cıkmasını isterim ama böle olursa cıkamayacak bu arada ben bi gs liyim gs ile fp yanyana gelse gs ye kacak yapmayan türk takımı derim fp ye serefsiz kra paracı derim doru deilse söyleyin arkadaslar ayıptır sölemesi gs fp yi parmaında oynatır paraya bakmaz bu isler

kardeş fenerbahçe de p harfi yok diye biliyorum ama

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 09/04/2008 :  20:50:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sdal188 tarafından yazılan:

kardeş fenerbahçe de p harfi yok diye biliyorum ama

Öyle deme sdal188; FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ derken 'p' harfi geçiyor. Günahını alma şlmdi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 47 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.12 Snitz Forums 2000