AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 47

Jakuza
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/04/2008 :  22:38:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:D yanlıs yazmısım fb:D
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 10/04/2008 :  16:44:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

Doğru bu ligde zaten bütün hakem kararları Gs ve Bjk lehinde veriliyor, Fenerbahçe hiç hakemle kazanmadı!!!! Bjk maçında Kazım'ın yaptığında hiç bir şey yoktu, futbolda olağan şeyler, elle topa temas, aaaa futbol bu elle oynanır arkadaşlar.

Gs maçında sabri penaltı yaptı haklısınız. Peki Servet'e uçan tekmeyle gelen Isaac, doğru futbol da karete serbest.

Fenerbahçe maçında, Deived elim sende oynadı, bana dokundun bana ne ya ben küstüm atacam kendimi yere...

Bjk'nın son dakkalarda attığı golleri biliriz. Gaziantep, Konya vs.vs. aklıma gelmedi daha.

Hasılı kimse hakem bize yapıyo karşıya yapmıyor diye serzenişte bulunmasın. Bu ligde devamlı 3 büyükler ayrıcalıklıdır.

Evet haklısın ama Fenerbahçe'ye yapılınca herkes ortalığa çıkıyor.Ben bir Fenerbahçeli olarak o penaltıya çok güldüm.Ama 3 büyüklerin hepsine oluyor bunlar.Unutmayın Baki'nin Tuncay'a yaptıklarını.Unutmayın Servet'in 5 metre ofsayttan attığı golleri.Unutmayın Cüneyt Çakır'ı.

Yukarıda saydıklarımın hiçbirinde art niyet aramadım.Hepsi korkularından ve baskılarından verdiler.Cüneyt Çakır Gs-Fb maçından önce Erman Toroğlu'nun dediklerine bakın.Şimdi niye söylemiyo onları?Hakemin Fbye penaltı vermeside yok fb penaltı atmıyor vs vs.Hakemler isteyerek yapmıyorlar ama baskıdan çok korkuyorlar bence.Şike devirleri eskide kaldı.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 11/04/2008 :  19:13:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Buraya sadece Türkcell Süper Lig'in mi maçlarını yazabiliriz yoksa diğer ligleri de yazabilir miyiz??
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 11/04/2008 :  22:39:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaş:0-1 G.Oftaş

Ewt beşiktaş artık lige havlu attı.Bu yenilgiden sonra lig beşiktaş için bitmiştir diye düşünüyorum zaten çok ta az maç kaldı. Belki yine birtakım hakem hataları vardı ama bu sefer bunları asla sebep gösteremeyiz artık kabul etmek gerekiyor bu takımla yürümüyor bu işler..İnş. ilerideki senelerde akıllı transferler yaparak takıma gerçekten katkı sağlayabileceğine inandığı futbolcuları alarak beşiktaş ı güzel bir duruma getirebilir yıldırım demirören(örn:holosko)..Yine yıl bitmeden diğer senenin planlarını yaptırdı bizlere(bjk taraftarlarına) ya helal olsun beşiktaş a..Evet başarılar önümüzdeki sene için beşiktaş a

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 11/04/2008 :  22:46:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle geçmiş olsun diyorum sdal188. Özetlere bakmadım daha nasıl oynadıklarını bilmiyorum tabiki haftanın sürprizlerinden birisi oldu bu. Özellikle bizim işimize baya yaradı.:) Birkaç hafta içinde gerçekten "final" olarak nitelendirilebilecek maçlar izleyeceğiz sanırım. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 47 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000