|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 26/10/2008 : 15:44:32
|
Beşiktaş çok gol kaçırdığı maçta sivasla berabere kalarak 4. yılında da kendi sahasında sivas'ı yenmeyi beceremedi. Fenerbahçe, Bursaspor'u çok kötü yakaladığı maçta 5 golle geçerek taraftarlarını umutlandırdı. Galatasaray bugünkü maçın favorisi ama bakalım neler olacak ? Gönül tabi ki galatasaraydan yana... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 27/10/2008 : 01:45:59
|
alıntı: inter_23 tarafından yazılan:
Beşiktaş çok gol kaçırdığı maçta sivasla berabere kalarak 4. yılında da kendi sahasında sivas'ı yenmeyi beceremedi. Fenerbahçe, Bursaspor'u çok kötü yakaladığı maçta 5 golle geçerek taraftarlarını umutlandırdı. Galatasaray bugünkü maçın favorisi ama bakalım neler olacak ? Gönül tabi ki galatasaraydan yana...
Kafayi yemek üzereyim hocam , o 2 gol bariz ofsayt , hayatimda futbol hakkinda pek yorum yapmam ; ama yapilmayacak gibi degil , dumur oldum  |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 27/10/2008 : 10:21:20
|
2 gol ofsayttı ama yinede galatasaray yenilgiyi hak etti.Hiç yakınmıyorum... Geçen seneki galatasaray'dan eser yok |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/10/2008 : 16:58:53
|
Athletico madrid liverpool maçında a.madridin 2 golünün 5 metre arkadan gelmesine rağmen ofsayt diye sayılmadığını gördükten sonra bunları büyütmedim ben.
Ayrıca, o iki golü sildik diyelim. E o zaman Baros'un eliyle aldığını da silelim ve galip Eskişehir olsun tekrar. Eskişehirli bir savunma oyuncusunun dediğine göre pozisyondan sonra Baros ile konuşmuşlar ve Baros da eliyle aldığını kabul etmiş. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
Konu  |
|
|
|
|