AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 47

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/10/2008 :  17:41:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani 2 tane gol ofsayt diyorsunuz da niye kimse Baros elle düzeltip vurdu diyemiyor. Lütfen yenildiniz diye de suçu hemen başkalarında aramayın.Haksızsam haksızsın diyin kardeşim.. Eskişehir evirdi çevirdi Gs'yi yendi.Yok daha bunun ötesi.. Daha ne 2 gol ofsaytından bahsediyorsunuz. Geçen haftaydı herhalde o Servet'in yumrukla attığı gol. Neyse işte ona niye kimse bişey demiyor ben onu anlamıyorum.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/10/2008 :  17:50:20  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yorumları iyice gözden gecir.2 gol ofsaytından bahsettik

Bana göre Eskisehirin beraberlik golü tartışılır ofsayt diyemeyiz.Ümit Karan'a çarpmış ve gol olmuş.Youla içerde mi dışarda mı bilemiyoruz.Yorum yapamam.Ancak Eskişehirin 3.golü tartışmasız 75 cm ofsayt.

Kimse Baros'un eliyle aldıgını söylemiyor derken?Son iki mesajda ne yazıyor?Lütfen mesajları düzgün okuyalım öyle yorum yapalım.

Sonuçta Eskisehirspor macı haketti ve kazandı.Gs maç sırasında çok bitkindi.Eskisehir hızlı hücumcularıyla maçı aldı.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 27/10/2008 :  20:29:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Neyse Beşiktaş gibi hakemler diye ağlamıyor kulüp en azından. Hafta içi yoğun stresli ve zor bi mac cıkardı takım, Es-Es deplasmanı da kolay değildir, beraberlik bile iyi bir sonuctu olympiakos macından sonra, ama olmadı. Bu kadar yüklenmemek gerek..
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 29/10/2008 :  09:48:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
NİCKYOK tarafından yazılan:

Yorumları iyice gözden gecir.2 gol ofsaytından bahsettik

Bana göre Eskisehirin beraberlik golü tartışılır ofsayt diyemeyiz.Ümit Karan'a çarpmış ve gol olmuş.Youla içerde mi dışarda mı bilemiyoruz.Yorum yapamam.Ancak Eskişehirin 3.golü tartışmasız 75 cm ofsayt.

Kimse Baros'un eliyle aldıgını söylemiyor derken?Son iki mesajda ne yazıyor?Lütfen mesajları düzgün okuyalım öyle yorum yapalım.

Sonuçta Eskisehirspor macı haketti ve kazandı.Gs maç sırasında çok bitkindi.Eskisehir hızlı hücumcularıyla maçı aldı.

Yok o bir anlık sinirle olmuş. Benden önce yazılanın üzerine yazıma "yani" ile başlamışım ama daha sonra aklım gitmiş:) Neyse 2 kişi de olsa söylenmiş bu iyi:) Ama benim orada asıl belirtmek istediğim Eskişehir'in golü ofsayt olsa da birşeyin değişmeyecek olmasıydı.Çünkü o maç sabaha kadar sürse yine de Eskişehir alır derdim.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

kaka60
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/11/2008 :  22:27:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
galatasaray nasıl yendiyse yendi macı seyretmedim çok merak ettim macı ya?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 47 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000