Bursaspor maçında İnönü Stadı'nda olacağım ; umarm iyi bir galibiyet alacağız ..
Bursa taraftarlarının gelmemesi son derece mantıklı ve yerinde bir karardı , çünkü onların maçı izlemeye gelmediğini biliyoruz :) Ortalığı karıştırıp gideceklerdi , bunun yanında çıkan olaylardan Beşiktaş sorumlu tutulacak ve kritik FB Derbisi öncesi zor bir durumla karşı karşıya kalacaktı ..
Birde derbi hakkında bir iki kelime söylemem gerekiyor ..
Tarihin Gördüğü En Kötü Derbiydi ; hiç tereddütsüz .. Baş Provakatörler Emre ( Küçük Emre # 5 ) ve Sabri ilk dakikalarda atılsaydı çok daha iyi bir maç izleyecektik .. Gerçekten çok üzüldüm bir Lazio-Roma derbisine bakıyorum birde bu derbiye ; aradaki fark o kadar bariz ki ..
Ne demek nasıl şerefsiz oluyor? Kafayla öyle dokununca bir insan olimpiyatlarda yüksekten dalma yapar gibi havada 3'lü salto mu atar karşıdaki ? İnsan gibi öne doğru atlasa bir şey demezdim, arkaya doğru düşmesi bile açık açık kendini attığının ve dürüst oynamadığının göstergesidir
Emre gibi profesyonel bir oyuncu Lugano denen oyuncuya karşılık mı verseydi tabi ki kendini atacak profesyonellik bunu gerektirir zaten.Verilen cezalardan da anlaşılıyor Lugano'ya verilecek ceza Emre'nin 3 katı olmalıdır.
These are the films that user OnurDemirci has seen.
Senin profesyonellik anlayışın fair-play'in tam karşısında duruyor. Hiç kimsenin yaptıklarını savunmuyorum ama ne demek kendini yere atsın ve orada kalsın?