|
Yazar |
Konu  |
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 16/04/2009 : 21:38:42
|
Cezalar açıklandı zaten.Fenerbahçeli Lugano'ya 5 maç, Volkan Demirel, Semih Şentürk ve Arda Turan'a 3'er maç, Emre Aşık ve Sabri Sarıoğlu'na ise 2'şer maç ceza verdi.
Ceza sayılarından da kimin ne kadar suçlu olduğu apaçık belli.
|
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 16/04/2009 : 22:31:32
|
Ardanın o yumruğuyla semihin yerlerde kıvranması ne kadar dürüstlük örneği?
Demek istediğim olur böyle şeyler, yapar her oyuncu. Rivaldo'yu hatırlayın Brezilya-Türkiye macında nasıl kıvranmıstı hicbişi yokken.. |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 20/04/2009 : 23:30:20
|
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Merakla takip ediyorum.
|
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 27/04/2009 : 15:42:39
|
alıntı: inter_23 tarafından yazılan:
Hadi bakalım kaldı 13 hafta, sonunda görüşürüz, şimdiden konuşmak çok saçma sdal188...
Ligin bitimine 13 hafta kala sonunda görüşürüz diyordun şuan ligin bitimine 5 hafta var ve hala "Görüşürüz sdal188..." diyebilecek misin?
(Not: Ben burada Beşiktaş 5 hafta sonra kesin şampiyon olacak göreceksiniz gibi birşeyi ima etmiyorum sadece benimle iddialaşma biçiminde ve Galatasaraylı bir arkadaş tarafından söylenen "lig sonunda görüşürüz" cümlesinin şuana kadar ne kadar gerçekleştiğini ve 5 hafta kala ne kadar gerçekleşme ihtimalinin olduğunu belirtmek istedim.Yanlış anlaşılmasın kimseye kastım yok.)
Her neyse..Çok heyecanlı geçen bir haftanın sonunda şampiyonluk yarışında 2 takım yalnız kaldı.Ligin son sıraları da iyice kızıştı.Sivasspor'un hakkıyla aldığı 3 puan Trabzonspor'u şampiyonluktan uzaklaştırdı diyebiliriz. Yine Galatasaray'ın son dakikada yediği gol belki de onların bütün umutlarını söndürdü. Gerçekten çok heyecanlı bir 5 hafta izleyeceğiz. Tony Parker'ın da dediği gibi merakla takip ediyorum.
|
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 27/04/2009 : 15:50:19
|
Sivassporun şampiyonluğunu isterim. Çünkü Sivaslıyım. :)
Galatasaray da artık 3.lük için savaşıyor. :D |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|