AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 OS Belgesel Kuşağı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/04/2008 :  19:32:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cannibal Scorpions vs. Shrew - Yamyam Akrepler vs. Kır Faresi
http://www.youtube.com/watch?v=_maH9C6hVqw

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 09/04/2008 :  19:52:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten güzel bir video. Ben fare ölür demiştim ama yanılmışım. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/04/2008 :  23:34:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fare daha atak, ama çok da riskli. Benim bilgiğim bir de Gelincikler var Akrep ile beslenen. Ama onların Kır Faresi'nden farkı Akrep zehrine karşı bir tür bağışıklılkları olması...

Bu arada hergün buraya bir video koymayı düşünüyorum. Hayvanlar alemi ile ilgili bölüm isteyen olmuştu. İlgi görürse bu da ilk konusu olmuş olur...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 10/04/2008 :  05:30:08  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o hayvanlar alemini ben söylemitim!Şimdi ben teşekkür edecem ilk bana ne bana ne Teşekkürler Higvoltage devamını bekleriz...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 10/04/2008 :  15:01:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Önemli değil canım :) Doğa belgesellerine zaten büyük bir ilgim var. Hayvanbilimci olmayı çok isterdim.

Tiger Sharks vs. Turtles - Kaplan Köpekbalıkları vs. Kaplumbağalar
http://www.youtube.com/watch?v=Q_D51Ui_XMI

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 10/04/2008 :  15:13:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kamlumbağaların sırtına kameraları yerleştirince Blastoise olmuşlar :)
http://www.asmodee.com/produits/974/009_blastoise.jpg

HV'cim bu arada senin Youtube grevin bitmiş, umarım iki taraf içinde hayırlı olmuştur :)))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000