|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 10/04/2008 : 15:22:53
|
Pokemonları da anmış olduk :)
Ya öyle valla karşılıklı oturduk masaya, makul bir teklif yaptılar ben de kabul ettim, anlaştık :P Şaka bir yana, ihtiyaç oluyormuş onu anladım. Zaten uzun süreli birşey düşünmemiştim :) Çok kızmıştım kontrolsüzlükten ötürü, ondan yani. Takip ettiğini bilmiyordum... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 10/04/2008 : 18:06:40
|
Hayvanlar alemi çok ilginç ve güzel. Bunları izledikçe yaradanın ne kadar büyük olduğunu anlıyorum... Videolar için sağ ol HighVoltage |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 11/04/2008 : 18:47:36
|
Ne demek, önemli olan paylaşmak :) Bayılıyorum bu gizemli dünyaya...
Wolves vs. Grizzly Bears - Kurtlar vs. Bozayılar http://www.youtube.com/watch?v=-pd7yTRnYzg |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 13/04/2008 : 20:11:17
|
İşte bir karşılaşma daha... Shark vs. Octopus - Köpekbalığı vs. Ahtapot http://www.youtube.com/watch?v=p9A-oxUMAy8 |
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 14/04/2008 : 18:44:47
|
Karıncalar! En çok ilgimi çeken böcek türü... Red Fire Ants - Kırmızı Ateş Karıncaları http://www.youtube.com/watch?v=t0fB4vYK5AE |
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|