AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 OS Belgesel Kuşağı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 14/04/2008 :  19:51:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HighVoltage tarafından yazılan:

Karıncalar! En çok ilgimi çeken böcek türü...
Red Fire Ants - Kırmızı Ateş Karıncaları
http://www.youtube.com/watch?v=t0fB4vYK5AE

Final müthişti. Fatality yaptılar kurbağaya :)
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 15/04/2008 :  21:10:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Killer Bees - Katil Arılar
http://www.youtube.com/watch?v=EFZXO_VkL0I

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 15/04/2008 :  22:40:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok ilginç buradaki arıların uçması havada kalması bana sanki biran hayvanlar Command & Conquer oynuyormuş hissini verdi. :) Sanki oradaki helikopterler gibi hareket ediyorlar kanat hareketleri, havada dururken sağ sol yapmalarını ona benzettim ben.O elinde tutan adama da iğrençti doğrusu içim bir tuhaf oldu. Paylaşımların çok iyi gerçekten teşekkürler. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 16/04/2008 :  00:52:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:) Faydası olabiliyorsa ne mutlu bana.

Aslında Katil Arılar normalde Afrika Bal Arıları iken deney çalışmaları için tutuldukları laboratuardan kaçarak melez bir ırkın tüm Amerika kıtasına yayılmasına sebep olmuş. Öyle filmlerde gösterildiği gibi de cani ruhlu değiller :) Saldırgan oldukları doğrudur, ancak; rahatsız edildiklerinde ölümcüldrüler. Bu da tüm bal arılarının bilinen bir savunma mekanizması zaten. Tek fark normal bal arılarından daha güzçlü ve hızlı olmaları...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 17/04/2008 :  23:16:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Golden Eagle vs. Hare Altın Kartal vs. Yaban Tavşanı
http://www.youtube.com/watch?v=jsEUFYhiqxU

Ek Bilgi:

Kaya Kartalı, 'Altın Kartal' olarak da bilinir, Atmacagiller familyasından büyük ve kahverengi bir kartal türüdür.

Özellikleri: Boy 75-88 cm, kanat açıklığı 204-220 cm'dir. Yırtıcı kuşlarda genellikle dişilerin erkeğe nazaran daha iri olması bu tür içinde geçerlidir. Başı altın rengine yakındır. Alttan kanat telekleri örtü tüylerinden ve gövdesinden açık renklidir. Gencinin gövdesi siyaha yakındır, uçuşta beyaz kanat içi ve kuyruk dibiyle rahatça ayrılır. Başını ve boynunu ileri uzatır, kanadı gövdesine doğru daralır, kuyruğu diğer kartallardan uzun ve Deniz Kartalları gibi kamalı değil, küttür. Uçuşta görkemli ve zariftir, gerektiğinde avına ilerlerken pike yaparak saatte 320km hıza ulaşabilir, bu da onu Gökdoğan'dan sonra en hızlı kuş yapar. Diğer kartallardan farklı olarak süzülürken ve dönerek yükselirken kanatlarını yukarı kaldırır.

Yaşam şekli: Tüm yaşamları boyunca bir tek eşleri olur ve genellikle her yıl aynı yuvayı tercih ederler, genellikle zor erişilen yerlerdedir... Ötüşü Şahin gibi bir 'tuii-u'. Diğer bir ötüşü havlamaya benzer. Kayalık dağlarda ve dağlık ormanlarda yaşar.
Vikipedi

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000