AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 Vücut geliştirme mevzusu yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 14/04/2008 :  19:59:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya beyler ben sınıf arkadaşımla vücut geliştirme salonuna yazıldım dambıl felan aldım, yaklaşık 1 haftadır gidiyoruz benim çevredeki bazı arkadaşlar ve büyüklerim bu yaşlarda (yaşım 15.5) vücut geliştirme boyun kısa kalmasına ve kasların hep aynı seviyede kalmasına sebep olur diyo(boyum 1.83 civarı bişey). Bunları duyunca da ben biraz korktum biraz araştırıcam öyle bişey varsa bırakmayı düşünüyorum sizden de bi fikir alayım dedim
saygılar.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 14/04/2008 :  20:15:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş senin boyun hep öyle kalsa nolur ya ohoo devam et sen dewam

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 14/04/2008 :  21:07:42  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sabır ve zaman isteyen bir iş vücut yapmak.. Bunlara henüz yeteri kadar sahip olmadığını düşündüğümden zorlama derim. Hem kontrolsüzce çalışmalarda geçtim boyu, kas filan yırtılabiliyor ki, ciddi bir yırtık bir daha hiç dambıl kaldıramaman anlamına gelebilir.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 15/04/2008 :  17:20:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:

ya beyler ben sınıf arkadaşımla vücut geliştirme salonuna yazıldım dambıl felan aldım, yaklaşık 1 haftadır gidiyoruz benim çevredeki bazı arkadaşlar ve büyüklerim bu yaşlarda (yaşım 15.5) vücut geliştirme boyun kısa kalmasına ve kasların hep aynı seviyede kalmasına sebep olur diyo(boyum 1.83 civarı bişey). Bunları duyunca da ben biraz korktum biraz araştırıcam öyle bişey varsa bırakmayı düşünüyorum sizden de bi fikir alayım dedim
saygılar.

Hacı senden iyi basketçi olur.Hem bir kulübe gidersen antremanlarla filan kemik yapın ve kasların irileşir.Üçgen bir vücut olmasan bile sıkı ve kalıplı bir vücudun olur.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 15/04/2008 :  18:24:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence 17 olmayı bekle derim.boyunda daha uzayacaktır.(21 yaşına kadar boy uzar).17 yaşındada fazla ağırlık altına girmeden sadece vücuda hoş bir görüntü ve zinde tutacak bir program uygula derim.
keza fazlası zaten iğrenç duruyo.bıraktıktan sonrada göbek olmasına neden olur fazla ağır çalışmak.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 15/04/2008 :  19:36:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
@by ozoney
Güzel dedin de benim baskete fazla ilgim yok futbol daha çok ilgimi çekiyo. Benim vücut da (dikkat ettiğim kadarıyla) yaşıtlarıma göre fazlaca uzun ve kalıplı.
Ama iyi fikir ya aslında, düşüneyim bunu :D

@kabil
Ben şimdiden ipin ucundan tutayım dedim zaten fazla abartmaya niyetim yok. Dediklerin kulağıma küpe olacak.

@Dodo
Haklısın aynısını babam da bana anlattı fazla zorlamamamı istedi

Saolun arkadaşlar, saygılar...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000